Kerstpakket idee

Voor iedereen een uniek kerstpakket

Wie verdient dat nu niet, een bijzonder kerstpakket met zorg uitgekozen door u als werkgever. Deze manier van waardering tonen is vele jaren geleden ontstaan en deze traditie verdient het om in stand gehouden te worden. Naast traditionele kerstpakketten, bieden wij ook kerstpakketten met een thema aan. De keuze is aan u.

Welk kerstpakket moet het worden dit jaar. De keuze is uiteraard aan u. Maar om u van dienst te zijn, hierbij een aantal mogelijkheden. Het traditionele kerstpakket valt vaak in goede aarde. Maar mocht u iets in thema willen zoeken, dan is biologisch of verantwoord kerstpakket uit de duurzaam kerstpakketten reeks misschien een idee. Voor de vrouwelijke werknemers kunt u denken aan één van de welness pakketten uit ons Beauty & Health assortiment. Een bier kerstpakket valt wellicht in de smaak bij uw mannelijke werknemers. Hoewel, veel vrouwen dit ook zullen waarderen. Kerstpakketten met landenthema zijn zeker een aanrader. Zeker als uw medewerkers veel contact hebben met klanten uit een bepaald land. Ook kunt u uw werknemers verrassen met een kerstpakket met een blijvend kado erin. Denk hierbij aan een koelbox, opbergdoos of voor deze koude dagen een plaid.

 Zoals u ziet zijn er genoeg ideeën en we hebben nog meer in ons assortiment. Ons team staat voor u klaar om u van advies te dienen. Geef ons uw wensen door en wij zullen u helpen het juiste kerstpakket idee aan de hand te doen. Wij zijn per telefoon of per e-mail te bereiken. Speciale wensen? Vertel het ons!