CUSTOM MADE KERSTPAKKETTEN

Vanaf 1.000 pakketten kunnen wij kerstpakketten personaliseren en is een custom made kerstpakket mogelijk. Met gepersonaliseerde kerstpakketten geeft u een ludiek kerstgeschenk dat helemaal op uw thema of boodschap is afgesteld.

Custom made is niet hetzelfde als zelf kerstpakketten samenstellen. Wilt u dat uw medewerkers zelf hun kerstpakket samenstellen? Bekijk dan de informatie "Kerstpakketten Zelf Samenstellen".

Hieronder enkele voorbeelden van Custom made kerstpakketten. 

Message in the package
Custom made kerstpakketten met een custom made doos kunnen door ons worden gerealiseerd. De doos kunnen wij helemaal in uw stijl vormgeven. Wij geven hierin verschillende voorstellen die bij uw thema aansluiten. Denk hierbij aan kerstdozen waarop uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam, slogan of afbeelding is gedrukt. Hierbij zijn er meerdere opties mogelijk. Kerstpakketten met het bedrijfslogo, uw kerstgroet op de doos of op de binnenkant van het deksel? Of een alternatieve verpakking, met full-colour opmaak, bijvoorbeeld een krat, bewaardoos of blik? 

Private label
U kunt kiezen uit vele geschenken die wij in uw kleurstelling of met uw eigen label voor u kunnen laten maken. Denk hierbij aan custom made gemaakte handdoeken of badjassen en dekens die volgens uw wensen zijn geborduurd. Of producten waarop uw logo of slogan is gedrukt. Alles om uw thema over te brengen op de inhoud van de kerstpakketten.

Food
Wij kunnen food artikelen met een eigen wikkel leveren. Deze food artikelen zijn custom made vormgegeven. Op die manier sluit het kerstpakket nog meer aan bij uw boodschap.

Leveren
Wij leveren uw kerstpakketten op pallets maar met rolcontainers behoort ook tot de mogelijkheden. Verzending naar het buitenland en huisadressen kunnen wij tevens realiseren. Zelfs het transport kan volledig custom made!

Onze mogelijkheden

Heeft u bijzondere wensen en heeft u interesse in custom made? Maak dan via onze klantenservice een afspraak. U bent welkom in onze showroom, maar wij kunnen ook bij u op locatie komen om de mogelijkheden te bespreken. Wij zullen uw wensen vrijblijvend invenatriseren en u informeren over wat er allemaal mogelijk is.

Stap twee is vervolgens een creatieve doorvertaling naar een ludiek custom made voorstel, dat wij aan u zullen presenteren. Mocht het voorstel niet naar uw smaak zijn, dan zit u nergens aan vast. Gelukkig leert onze ervaring dat  er vaak hele verrassende voorstellen komen die goed bij onze klanten in de smaak vallen. Wij voeren het traject in dat geval vervolgens met veel plezier voor u uit om ook u een prachtig custom made kerstpakket te kunnen leveren.