Bent u verantwoordelijk voor het inkopen van kerstpakketten voor uw bedrijf, maar weet u niet bij welke kerstpakketten leverancier u dit het beste kunt doen?  Dan bent u nu op de juiste website terechtgekomen. Kerstpakketten XL is een uiterst ervaren en betrouwbare leverancier van kerstpakketten.


Waarom zaken doen met Kerstpakketten XL?

 

  • Kerstpakketten XL is een toonaangevend bedrijf in kerstpakketten dat vanuit de hele wereld prachtige producten importeert voor in de kerstpakketten. De nieuwste trends en ontwikkelingen worden door creatieve medewerkers gevolgd en beurzen  en fabrikanten worden in Nederland en het buitenland bezocht om de kennis van de markt te verdiepen en de nieuwste trends te ontdekken. Wij denken de allerleukste en nieuwste thema’s uit om uiteindelijk tot een aantrekkelijke collectie kerstpakketten en kerstgeschenken te komen.
  • Kerstpakketten XL voert de gehele organisatie van kerstpakketten in eigen beheer. Ook de planningen voor het transport van kerstpakketten doet Kerstpakketten XL  in eigen beheer, waardoor wij naadloos invulling kunnen geven aan alle wensen van onze klanten en opdrachtgevers. Op ons kantoor zijn zo'n 25 professionals werkzaam, die in het hoogseizoen worden bijgestaan door meer dan 40 medewerkers om al onze kerstpakketten in te pakken. In totaal zijn er meer dan 100 medewerkers betrokken bij het gehele proces rondom de productie en levering van kerstpakketten. Kerstpakketten XL heeft een dagproductie van 2.500 kerstpakketten en pakt meer dan 6 maanden achter elkaar kerstpakketten in. In totaal worden er honderdduizenden kerstpakketten door geheel Nederland en België door Kerstpakketten XL geleverd. Kortom; Kerstpakketten XL is totaalleverancier in alles op het gebied van kerstpakketten, kerstgeschenken, eigen keuze pakketten in al zijn variaties.
  • Met een ervaring van meer dan 10 jaar weet Kerstpakketten XL precies wat er gaande is in de kerstpakkettenbranche, wat de trends zijn en hoe we daar elk jaar weer het beste invulling aan kunnen geven. Kortom: een betrouwbare leverancier met kennis van zaken!
  • Bij Kerstpakketten XL kunt u echt alle kanten op wat kerstpakketten betreft. Wij produceren en leveren: