Op voorraad

Te bestellen vanaf 6 stuks

45,95 excl. BTW
 55,60 incl. BTW
Thuiswinkel Bestel op tijd

8.5/10

Aantal:
45,95 excl. BTW
 55,60 incl. BTW
Aantal:

De laatste jaren is de Amerikaanse bierconsument echter kritischer en zelfbewuster geworden. Kleine, kwalitatief sterke brouwerijen slagen er meer en meer in de markt te veroveren en bierkenners kunnen meer dan ooit waardering opbrengen voor Amerikaans speciaalbier, het zogeheten craft beer. Hoewel de Amerikaanse bieren nog vaak aanleunen bij Europese stijlen, slagen veel brouwerijen erin toch een heel eigen smaak en traditie op te bouwen. Amerikaanse bierstijlen die internationaal aanzien genieten, zijn onder andere Amerikaanse pale ales en India pale ales naar Engels voorbeeld, maar gebrouwen met eigen hopvariëteiten die het bier een opvallende fruitige smaak geven.

Inhoud BEERBOXL USA:

01. Bud King of Beers 33cl
Een typisch Amerikaanse pils met een zoetachtige smaak en hoog koolzuurgehalte. Oorspronkelijk komt het bier uit Tsjechië. Een korte afdronk.

02. Samuel Adams Lager 33cl
Een oranje kleurig, licht troebel bier met zachte moutsmaak met een vleugje sinaasappel, abrikoos en licht bittere hop. Geuren van mout, licht gegrilde karamel en fruittoetsen, zoals abrikoos. Zoete afdronk.

03. Brooklyn Lager 35,5cl
Een amber, goudkleurig bier met een verfrissende smaak van karamel en mout. Een geur van bloemtoetsen van hop. Mooie bittere afdronk.

04. Arrogant Bastard Ale 50cl
Een oranje, kastanjebruin bier met smaken van karamel, fruit, hop, pijnboom, eik en vanille. Deze ingrediënten komen ook in de geur weer naar voren. Mooie bittere afdronk.

05. Anchor Liberty Ale 35,5cl
Een koperkleurig bier met smaken van hop, karamelmout, fruitige gist en bitterheid. Geuren van krachtige hop, kruiden en tonen van karamel en fruit. Bittere, droge afdronk.

06. Lagunitas IPA 35,5cl
Een goudgeel bier met smaken van grapefruit, citroen en een vleugje karamel. Geuren van citrus en dennennaalden. Zoete afdronk.

07. Goose Island IPA 35,5cl
Een oranje, koperkleurig bier met smaken van hopbloemen met tonen van fruit, dennennaalden en karamel. Geuren van hop en fruitige tonen van pompelmoes en perzik. Bittere afdronk.

08. AVBC Boont Amber 35,5cl
Een amberkleurig bier met een geroosterde karamelmout smaak. Geuren van ditzelfde karamelmout en een vleugje suiker. Bittere nasmaak.

09. Flying Dog Pale Ale 35,5cl
Een oranjekleurig bier met smaken van mouttoetsen en kruidige hop- en citrustoetsen. Het bier heeft een zoete geur met veel citrus en een vleugje hop. Droge afdronk.

10. Rogue Shakespeare Oatmeal Stout 35,5cl
Een donker bier met bittere smaak gevolgd door chocolade en haver. Geuren van koffie en chocolade. Droge, bittere afdronk.

11. Goose Island Honk 35,5cl
Een amberkleurig bier met smaken van hop, mout, tonen van fruit, kruiden en karamel. Het bier ruikt fruitig met vleugjes citroen en perzik, maar ook geuren van hop en karamel. Zachte, bittere afdronk.

12. Anchor Steam Beer 35,5cl
Een oranjekleurig bier een zachte, moutige smaak, licht bitter en accenten van fruit. Geuren van mout en fruit met een licht vleugje hop. Droge, hopachtige afdronk.

13. Flying Dog Easy IPA 35,5cl
Een lichtblond bier met smaken van hop en fruit, zoals citroen, mango en mandarijn. Geuren van citroen en perzik met toetsen van hop, ananas en witte druiven. Bittere afdronk.

14. Stone Ripper 33cl
Een oranjekleurig bier met een moutige smaak waardoor er ook tonen van karamel vrijkomen. Geuren van grapefruit, passievrucht en verse dennen.

15. Kona Big Wave Ale 35,5cl
Een licht goud bier met een zoete smaak barstend van tropische fruitsmaken. Geuren van fruit die doen denken aan ananas en passievrucht en de hop.

16. Spencer Trappist Ale 33cl
Een koperblond bier met smaken van gedroogde abrikozen, banaan, honing en karamel. Geuren van fruit en een vleugje gist. Lange, bittere afdronk.

Ervaringen

8.5/10

6692 reviews

Bekijk ervaringen

Vragen?

Ons deskundig personeel staat voor je klaar.

0512-570 077

Op werkdagen van 08:30-17:00

verkoop@kerstpakkettenxl.nl

Waarom kiezen voor KerstpakkettenXL.nl?

  • Laagste prijsgarantie
  • De beste A-merken
  • Grote showroom
  • Eigen inpakcentrale
  • Maatwerk vanaf 50 stuks
  • Stipte levering
  • Deskundig personeel
  • Grootste assortiment