Oosters kerstpakket

Oosters kerstpakket: uw keuze voor 2019?

 

Een kerstpakket met een Oosters tintje valt ieder jaar weer in de smaak. Door de mysterieuze culturen en het exotische eten is het niet verwonderlijk dat veel mensen een reis naar het Azië op hun wensenlijstje hebben staan. Met de Oosterse Kerstpakketten proberen we dit gevoel bij jouw collega's thuis te brengen.

oosters kerstpakket thema

Oosters kerstpakket

Filteren
Terug naar boven


Er zijn natuurlijk veel redenen te bedenken waarom u voor een Oosters kerstpakket zou kiezen. Wellicht heeft u zelf een voorkeur voor deze producten of verwacht u dat het aan zal slaan bij het grootste deel van uw werknemers of relaties. Oosterse producten zijn immers heel populair, maar nog steeds exotisch. Het kan natuurlijk ook een verwijzing zijn naar een geslaagd project in het verre Oosten of een verwijzing naar het doel om, misschien het komende jaar al, meer zaken te doen met het Oosten.

 De Oosterse kerstpakketten zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen en u kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Gaat u vooral voor een aantal lekkere snacks en drankjes of wilt u uw relaties of werknemers verrassen met een compleet wokpakket? Meestal wordt het jaar op een traditionele manier afgesloten, met zaken als kerstbroden en oliebollen, en een Oosters hapje tussendoor zorgt dan zeker voor een welkome afwisseling. Natuurlijk kunt u zelf nog veel meer goede redenen verzinnen waarom u dit jaar voor eenOosters kerstpakket zou gaan, maar het belangrijkste is natuurlijk dat u zelf het thema bepaalt. Bij Kerstpakketten XL heeft u die keuze en kunt u een kerstpakket zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Misschien onstaat er op die manier zelfs wel een nieuwe traditie in uw bedrijf, waarbij werknemers en relaties gaan raden welk thema het de volgende kerst zal worden.Al meer dan 1.250.000 mensen hebben wij blij mogen maken met een kerstpakket!

Waarom kiezen voor KerstpakkettenXL.nl?

  • Laagste prijsgarantie
  • De beste A-merken
  • Grote showroom
  • Eigen inpakcentrale
  • Online samenstellen
  • Stipte levering
  • Deskundige personeel
  • Grootste assortiment

Bekijk alle kerstpakketten

Ervaringen

8.5/10

6692 reviews


Bekijk ervaringen

Vragen?

Ons deskundig personeel
staat voor je klaar.


0512-570 077

Op werkdagen van 08:30-17:00

verkoop@kerstpakkettenxl.nl

Al meer dan 1.250.000 mensen hebben wij blij mogen maken met een kerstpakket!

web-monitoring-ok