BEERBOXL Duits

Uitverkocht

Dit pakket is uitverkocht!
Jammer, net gemist!

Duitsland is het grootste bierland van Europa, niet alleen qua consumptie, maar ook qua aantal brouwerijen en biersoorten. De weizen is een zeer bekend biersoort, maar laat je ook verrassen door de onbekendere biersoorten.

Inhoud BEERBOXL Duitsland:

01. Warsteiner 33cl
Een fris, helder lichtgoud pils met een zachte smaak. Een frisse, licht bittere afdronk.

02. Bitburger Pilsner 33cl
Een goudgeel bier met een zoete smaak met wat honing en hop. In de geur is mais en honing terug te vinden. Makkelijk drinkbaar met korte en frisse afdronk.

03. König Ludwig Weiss 33cl
Een licht troebel bier met smaken van appel, banaan en een beetje specerijen. Een fruitige smaak met wederom de appel en banaan. Een droge, iets bittere afdronk.

04. Ayinger Brauweisse 50cl
Een lichtblond bier met smaken van banaan en tarwe. De banaan en tarwe komen ook in de geur weer terug. Licht bittere afdronk.

05. Insel Baltic Dubbel 33cl
Een donkerbruin bier met nootachtige smaak en tonen van pruim en chocolade. Geuren van rozijnen en chocolade. Warme en zoete afdronk.

06. Insel Baltic Tripel 33cl
Een helder, blond bier met droge en kruidige smaak. In de geur komt voornamelijk geel fruit terug. Een zoete, licht bittere afdronk.

07. Diebels Alt 33cl
Een amberkleurig bier met milde tonen van geroosterde mout, karamel en toast. Allen komen ook weer terug in de geur van het bier. Licht bittere, droge afdronk.

08. Becks Premium 33cl
Een karakteristiek Duitse pils dat te herkennen is aan de milde bitterheid. Het bier heeft een pure, frisse en krachtige smaak. Heldere afdronk.

09. Franziskaner Dunkel 50cl
Een lichtbruin bier met een zachte, moutige smaak die ook fris is. Een frisse geur met fruittonen van banaan. Een zachte en frisse afdronk.

10. Weihenstephan Original 50cl
Een goudgele weizen met een volle frisse en romige smaak. Net zoals de Franziskaner een frisse geur met een vleugje banaan.

11. Erdinger Urweisse 50cl
Een traditioneel Beierse witbier met zachte smaak van gemoute tarwe, karamel vermengd met tonen van kruidnagel, banaan en gist. Een zoet moutige geur met tarwe en banaan.

12. Schneider Weisse Hefe 50cl
Het eerste witbier in Beieren met licht oranje gloed. Een frisse smaak door de lichte fruittonen van citrus en volle lichtzurige romigheid. Bloemige geur met een fijne zoetheid van banaan en karamel. Licht bittere afdronk.

13. Krombacher 33cl
Een helder goudgele pils met zuivere smaak, met lichte bitterheid. Een frisse geur met tonen van citrus. Fijne verfrissende afdronk.

14. Flensburger Weizen 33cl
Een typische weizen met goudgele kleur. Verfrissend, sprankelend en natuurtroebel. Een vol en pittig bier met frisse fruitige smaak van banaan.

15. Grevensteiner 50cl
Een heldergoud bier met volle, ronde smaak door de mouten. Een lichte, fruitige, zoete geur die doet denken aan abrikoos. Korte, frisse afdronk.

16. Maisel’s Weisse 50cl
Een licht troebel, okergeel tarwebier met romige, volle smaak met frisse zuren van limoen. Fruitige geur van banaan en citrus met hinten van kruidnagel en vanille. Korte afdronk.

Waarom kiezen voor KerstpakkettenXL.nl?

  • Laagste prijsgarantie
  • De beste A-merken
  • Grote showroom
  • Eigen inpakcentrale
  • Maatwerk vanaf 50 stuks
  • Stipte levering
  • Deskundig personeel
  • Grootste assortiment