Ieder jaar weer een origineel kerstpakket verzinnen kan best een uitdaging zijn. Toch is het belangrijk om jaarlijks de collega’s weer te verrassen met originele kerstpakketten. Het geeft immers een blijk van aandacht en waardering wanneer je merkt dat het kerstpakket origineel is. Als specialist in kerstpakketten denken wij van KerstpakkettenXL graag mee. Doordat we de grootste collectie van Nederland hebben en een eigen inpakafdeling, weten we zeker dat we ook voor u een leuk en origineel kerstpakket kunnen samenstellen.

De laatste 3 van dit product!

26 artikelen
 40,00  32,00

Kerst: een belangrijke traditie

Kerstmis is zowel een religieuze feestdag als een wereldwijde culturele traditie. Dan worden de kerstbomen versierd, maaltijden met familie en vrienden gedeeld en, uiteraard, geschenken uitgewisseld. In de afgelopen jaren zijn kerstpakketten steeds belangrijker geworden als uiting van waardering, liefde en respect. Jaarlijks zien wij als leverancier van kerstpakketten dat er steeds meer aandacht naar originele kerstpakketten gaat. We zien dat bedrijven meer besteden per medewerker en hogere eisen hebben om het kerstpakket origineel te maken. Doordat bij ons maatwerk mogelijk is, kan er gelukkig heel veel gedaan worden.

Individuele kerstpakketten origineel, personalisatie en maatwerk

Op het gebied van een origineel kerstpakket zijn de drie opties: het samenstellen van een individueel kerstpakket, personalisatie en maatwerk. Bij maatwerk kunnen we vanaf 50 kerstpakketten voor u een samenstelling gaan maken. Voor individuele kerstpakketten kunt u ons Online Kado Concept geven. Via de cadeaushop kan iedere medewerker met een code zelf een kerstpakket uitzoeken. Op het gebied van personalisatie, kerstpakketten met logo of alternatieve kerstgeschenken bespreken we graag uw wensen. Neem daarvoor contact met ons op.

Standaard al originele kerstpakketten

Om een origineel kerstpakket te kunnen geven, is maatwerk niet eens altijd nodig. De kerstpakketten die wij standaard leveren, zullen al verrassend genoeg zijn. Met een Vergeet Me Niet, Warme Gloed, Noir Italië of Bomvolle Pracht heeft u een origineel kerstpakketwaarmee u werknemers en zakenrelaties aangenaam zult verrassen. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om kwalitatief hoogwaardige producten in vele categorieën, tegen de laagste prijsgarantie en een stipte levering. Wat is er leuker dan uw medewerkers te verrassen met een origineel kerstpakket … om uw waardering voor hen te tonen?

Wat geeft u uw personeel met kerst?

U zoekt misschien een zakelijk kerstpakket origineel, maar vergeet niet dat het pakket in huiselijke kring uitgepakt zal worden. Een kerstpakket hoeft dus niet zakelijk te zijn. Maak het jezelf ook niet te lastig om een origineel kerstpakket samen te stellen en je personeel er mee te verrassen.  De grootste verrassing zit hem vaak in de non food items, zoals interieur accessoires, kookgerei of wellness en fitness artikelen. Wanneer u hippe kerstpakketten wilt geven, maak dan een originele combinatie tussen de non food en food items. Want uiteindelijk wil vrijwel iedereen na ontvangst van het kerstpakket het liefste lekker smullen!

Wat is leuk om in een origineel kerstpakket te doen?

Voor originele kerstpakketten die in de smaak vallen, doet u onderzoek naar uw personeel of collega’s. Bij een cadeau geven is het immers belangrijk om te weten wat de ontvanger zal waarderen. Voor sommige bedrijven is dit eenvoudig en kan voor een origineel kerstpakket vrouw, man of ander thema heel geschikt zijn. Voor bedrijven waar de medewerkers heel divers zijn of uit meerdere culturen komen, is een trend voor de kerstpakketten 2022 om een neutraal thema te kiezen. Afhankelijk dus van de doelgroep, kunt u specifieke, originele kerstpakketten maken. Denk aan een wellness Rituals kerstpakket met diverse wellness producten. Of een borrel kerstpakket met drankjes, lekkers voor bij de borrel en een bordspel. Of een culinair kerstpakket origineel met alles om een lekkere maaltijd te bereiden.

Wat is een normaal bedrag voor een kerstpakket?

Originele kerstpakketten hoeven niet duur te zijn. Wanneer u inspiratie aan het opdoen bent in ons assortiment, ziet u dat wij al heel veel mooie kerstpakketten samengesteld hebben. U ziet de prijs er direct bij staan. Wat mag u uitgeven aan een kerstpakket? De prijzen voor kerstpakketten liggen in onze ervaring vaak tussen de 20 en 50 euro per medewerker. Daarbij zal een gepersonaliseerd kerstpakket iets duurder zijn dan een standaard pakket. Een mooi kerstpakket hoeft overigens niet duur te zijn om waarde te bieden. Wanneer u de waarde optelt van de inhoud van onze kerstpakketten, dan komt u steevast hoger uit.

Een origineel kerstpakket is onderscheidend

Onze kerstpakketten onderscheiden zich van andere, omdat wij onze manden altijd met zorg en liefde afwerken. Afhankelijk van het thema en uw wensen, kan dat ook in de juiste kleur, met flair en in stijl. Wie zakenrelaties en –vrienden blijk wil geven van waardering voor de fijne samenwerking in het afgelopen jaar, vindt bij ons altijd een origineel kerstpakket. Gaat u voor modieus, uitgekiend of een swingend rood kerstpakket? Onze pakketten zijn in diverse handige categorieën ondergebracht en maken het nóg makkelijker voor u om snel een keus te maken.

Bezoek onze showroom

Wie uitgebreid op zoek wil gaan naar een origineel kerstpakket, komt zeker aan zijn trekken in onze grote showroom met het grootste assortiment aan heerlijke kwaliteitsproducten. Maar uw keus kan ook snel gemaakt zijn na het bekijken van onze producten op de website. Van één ding kunt u zeker zijn: medewerkers en zakenrelaties zullen absoluut onder de indruk zijn van het origineel kerstpakket dat u voor hen hebt uitgezocht!