Biergeschenken

Wilt u graag een bierpakket als kerstgeschenk of als relatiegeschenk geven? Bierpakketten zijn er in allerlei prijsklassen en zijn altijd verrassend voor de ontvanger. Een biergeschenk kan één of meerdere soorten speciaalbier bevatten en eventueel een of meerdere glazen. Het leuke van biergeschenken met een glas, is dat de ontvanger een origineel bierglas van een biermerk krijgt. Het is daardoor een leuk cadeau om jaren plezier van te hebben, zeker als het glas van een favoriet biermerk is! Welke bier geschenken voor uw personeel of relaties het beste zijn, kunt u ontdekken in onze webshop. Wij zorgen voor een mooi ingepakt pakket en een stipte levering. Neem contact op voor advies of bestel direct een bier geschenk of een andere drank geschenkset online.


Bierpakket cadeau: een smaakvolle verrassing

Het bierpakket cadeau doen is al jaren populair. Een biergeschenk valt altijd in de smaak en dankzij de opmars van de speciaalbieren wordt een biergeschenk gezien als een smaakvolle verrassing. Wij bieden een zeer breed assortiment met biergeschenken, met vele smaken, soorten en in veel gevallen voorzien van een mooi bijpassend bierglas. Of het nu een relatie betreft of juist eigen personeel, iedereen weet een biergeschenk te waarderen. Kies uit een van de vele mooi vormgegeven biergeschenken. Proost!

Bierpakket speciaalbier

Dat in een bierpakket speciaalbier niet mag ontbreken, mag logisch zijn. Hoewel pils ook vele soorten kent, is het aantal soorten speciaalbier wel heel groot. Speciaalbier hoeft overigens niet alleen maar bruin of blond bier te zijn; ook een IPA pakket is leuk om te geven. Of wat dacht u van een lekkere Skuumkoppe van Texels bierbrouwerij? Dit bier heeft Nederland veroverd en is inmiddels bij veel mensen bekend. Dat maakt het natuurlijk leuk om van zo’n biermerk een mooi glas in de kast te hebben staan.

Bierpakket met glas

Hoewel er veel bierpakketten zijn zonder glas, is het wel zo leuk om er een bierglas bij te doen. Dit heeft meerdere redenen. Ten eerste is er voor veel biersoorten een speciaal glas om uit te drinken. Een Duvel glas is bijvoorbeeld heel anders dan het glas dat u bij een La Trappe bierpakket krijgt. Vergelijk de biergeschenken goed, want u kunt een Texels Skuumkoppe biergeschenk bijvoorbeeld zowel met een Weizen glas als met Pokal glas bestellen. U hoeft zelf niet na te denken over welk glas voor welk bier geschikt is; wij stellen de bierpakketten op maat samen. Een andere reden waarom een bierglas cadeau doen leuk is, is omdat sommige glazen echte verzamelobjecten zijn! Bovendien zorgt u er met bier geschenken met glazen voor dat er nog van het cadeau genoten kan worden nadat het bier op is.

Bierpakket samenstellen

Wat dacht u van een Bierpakket Belgisch Bier Avontuur of een Limburgs biergeschenk? Of wilt u uw collega’s liever laten genieten van één van de andere bierpakketten met thema’s zoals Duits bier, abdijbier, Brits bier of Hollands bier? Vanaf 50 pakketten leveren we maatwerk. Maar ook wanneer u minder dan dit aantal bierpakketten bestellen overweegt te bestellen, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wat onze klanten waarderen, is de persoonlijke en meedenkende houding bij het samenstellen van relatiegeschenken.

Bierpakket bestellen bij KerstpakkettenXL

Wilt u voor minder dan 10 euro een bierpakket bestellen? Bij KerstpakkettenXL hebben we de grootste keuze in kerstpakketten en geschenken. Van een bierpakket groot tot kleine biergeschenken; u zult zeker slagen. Onze lage prijzen zijn dé reden voor nieuwe klanten om bij ons te bestellen, maar de manier waarop wij u van service voorzien is de reden voor bedrijven om vaste klant te blijven. We hebben inmiddels al meer dan 1.2 miljoen mensen blij mogen maken met een kerstpakket! Ook uw medewerkers, collega’s of relaties willen wij graag blij maken met onze bier geschenken of andere kerstpakketten.

Vragen bij een bierpakket kopen?

Bier geschenken bestellen kan bij ons online en is heel eenvoudig. Toch kan het zijn dat u voor u uw bestelling wilt plaatsen graag even in contact komt met een van onze specialisten. Bekijk onze contactpagina voor alle gegevens. We horen graag van u en kijken ernaar uit uw bierpakketten te mogen bezorgen!