Samenstellen vanaf 1000

Wilt u volledig custom made maatwerk? Dan laten wij u graag zien wat mogelijk is! Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het maken van eigen verpakkingen die helemaal naar uw voorkeur zijn vormgegeven. Dit geldt ook voor non-food geschenken die wij volledig in eigen kleur of voorzien van logo`s voor u laten produceren. Alle kennis hebben wij in huis u hierin het beste advies te geven en volledig te ontzorgen. Een team van kerst specialisten en eigen grafisch vormgevers begeleiden u op een vertrouwde en professionele wijze, graag tonen wij u referenties waar wij dit voor hebben verzorgd.

Vanaf 1.000 kerstpakketten is compleet custom made maatwerk mogelijk.

Mogelijkheden

Foodartikelen kunnen wij leveren, voorzien van een eigen wikkel. Compleet op maat ontworpen. Zo kunt u het pakket nóg meer laten aansluiten bij de boodschap die u uw medewerkers wilt meegeven.

Gepersonaliseerd geschenk. Er is keuze uit duizenden cadeaus welke wij voor u laten maken in de gewenste kleurstelling en/of voorzien van uw eigen logo. Zo creëert u een eigen merknaam. Denk hierbij aan bijvoorbeeld badhanddoeken geprint met uw eigen logo of een badjas, geborduurd met de bedrijfsnaam. Of wat dacht u van een klassiek bordspel, helemaal in uw uitstraling en met eigen geformuleerde spelkaarten. Alles kan!

Verpakking op maat. Bij KerstpakkettenXL bieden wij kerstpakketten aan, in een op maat gemaakte verpakking. De traditionele kerstdoos kan helemaal naar smaak worden vormgegeven. U kunt zelf een logo of ontwerp aanleveren, maar ook kunnen wij hierin diverse voorstellen doen die aansluiten bij het gewenste thema. Denk hierbij aan kerstpakketten op maat met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Er zijn hierin ontzettend veel mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld de binnenkant van de deksel laten bedrukken of uw eigen logo op de buitenkant van de doos? Of dacht u meer aan een krat, bewaardoos of blik i.p.v. de traditionele kerstdoos? Het is allemaal mogelijk! Informeer gerust naar e mogelijkheden.

Bent u enthousiast geworden van bovenstaande informatie en heeft u speciale wensen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers om een afspraak te maken. Dit kan bij ons in de showroom, maar wij komen ook graag bij u op locatie. In een vrijblijvend gesprek bespreken we uw wensen en informeren wij u over alle mogelijkheden. Als alles besproken is, vertalen wij uw wensen creatief door naar ludiek maatwerk. Zodra dit rond is, komen wij het concept bij u presenteren. Is ons voorstel niet naar uw smaak? Niets aan de hand. Het traject is kosteloos en geheel vrijblijvend. Gelukkig leert de ervaring dat er meestal hele verrassende voorstellen uit komen, die enorm in de smaak vallen bij onze klanten. Mocht alles naar wens zijn, dan voeren wij met veel plezier het traject voor u uit, om u te kunnen toevoegen aan onze uitgebreide map met tevreden klanten

Neem direct contact op:

0512 – 570 077 – verkoop@kerstpakkettenxl.nl

Neem contact met ons op:
Referenties

Rijksuniversiteit Groningen Leger des heils Arriva RLT The learning network De nederlanse bank Scania Brabant water D-reizen