Kerstpakketten op maat

Met kerstpakketten op maat uw medewerkers of collega’s echt verrassen? U heeft de verhalen in de media niet kunnen missen; kerstpakketten worden ieder jaar luxer en uitgebreider. Ook de vraag naar een kerstpakket op maat is gestegen. Men wil tegenwoordig iets bijzonders! Bij KerstpakkettenXL merken wij dit ook en zijn we er klaar voor. Met een team van 100 medewerkers pakken we dagelijks tussen de 2.500 en 5.000 kerstpakketten in. Ieder jaar maken we honderdduizenden medewerkers blij! We hopen ook voor u dit jaar de kerstpakketten op maat te mogen maken. Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor inspiratie en ideeën.

De trend van dit moment: kerstpakket op maat

Waarbij in het verleden veel kerstpakketten met thema geleverd werden, zijn nu de kerstpakketten op maat in opkomst. Wanneer u zelf al wat langer meeloopt in het verzorgen van de kerstpakketten voor uw bedrijf, zult u dit wellicht ook gemerkt hebben. Een modern bedrijf kiest niet snel meer voor kerstpakketten voor mannen of vrouwen; dit past simpelweg niet meer bij deze tijd. Daarbij gaat het niet alleen om de maatschappelijke visie hierop. Ook uw medewerkers zijn uniek en niet makkelijk in een hokje te plaatsen. Een goed passend kerstpakket met lekkere en leuke items erin, is wat uiteindelijk de verrassing geeft.

De mogelijkheden van op maat gemaakte kerstpakketten

KerstpakkettenXL gaat altijd voor mooie, luxe, uitgebreide en leuke kerstpakketten. Het zit immers in onze naam, dus u mag ook wat verwachten. Bij kerstpakketten op maat maken, heeft u meerdere mogelijkheden. Wij bespreken deze graag. Lees verder, of neem direct contact op met een medewerker.

Kerstpakketten op maat vanaf 50 stuks

U geeft uw wensen aan of een thema door, en onze specialisten gaan een concept voor u maken. U komt langs in onze showroom of we bespreken dit op afstand met elkaar. De duidelijke offerte en foto’s laten precies zien waar u aan toe bent. Een kerstpakket op maat samenstellen is mogelijk vanaf 50 stuks. Doordat wij het grootste assortiment in zowel food als non-food hebben, zult u zeker vinden wat u zoekt.

Met een kerstpakket op maat persoonlijke waardering geven

Wist u dat wij zelf al onze kerstpakketten samenstellen? De kerstpakketten die u bij ons ziet, vindt u nergens anders. Uw medewerkers zullen zeker kerstpakketten vergelijken met familie en vrienden. Doordat bij ons altijd een apart kerstpakket op maat gemaakt wordt, voelen uw medewerkers zich gegarandeerd uniek en persoonlijk gewaardeerd!

Kerstpakket op maat in eigen huisstijl

Heeft u meer dan 1.000 medewerkers? Dan is een volledig op maat gemaakt kerstpakket in uw huisstijl mogelijk. Wij gaan voor u de verpakkingen ontwerpen van de producten in het kerstpakket. Dus niet alleen de doos of een gepersonaliseerd kerstpakket, maar een kerstpakket met logo op alle verpakkingen!

Kerstpakket doos bedrukken

Wilt u alleen de kerstpakket doos laten bedrukken? Bij onze kerstpakketten op maat is dit mogelijk. U bent zeker niet de eerste bij ons die deze optie kiest. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat een bedrukt kerstpakket er zo professioneel uitziet dat medewerkers en collega’s alleen al van de doos enthousiast worden.

Non-food items met logo

Vindt u de doos ontwerpen voldoende, of vindt u het bedrukken van de verpakkingen niet nodig? Dan is er een laatste optie die u zeker zult waarderen. Bij een kerstpakket op maat maken gaan wij een stapje verder. Wij kunnen ook non-food items bedrukken met logo. Denk aan een mooie rugzak met uw logo erop. Zo’n duurzaam kerstpakket gaat jaren mee, waarbij de waardering naar uw medewerker dus ook jaren later nog uitgedragen wordt.