Samenstellen vanaf 50

Kerstpakketten Samenstellen

Wilt u een kerstpakket laten samenstellen dan kan dit vanaf 50 stuks. Ons team van specialisten begeleid u graag met het ultieme samengestelde kerstpakket en dit geheel in samenspraak met u. Vanuit onze showroom van ruim 600m2 maken wij aan de hand van uw wensen of thema het kerstpakket geheel op maat. Binnen enkele dagen ontvangt u een uitgewerkte offerte voorzien van alle informatie met duidelijke foto`s. Wij beschikken over de grootste collectie van Nederland in food en non-food geschenken. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en vele bedrijven gingen u al voor, wij doen al het werk voor u.

Mogelijkheden

Vanaf 50 stuks kunnen wij een kerstpakket voor u samenstellen. Vanuit het enorme assortiment aan Food en non-food geschenken leveren wij maatwerk.U heeft zelf erg veel invloed op de samenstelling door duidelijk kenbaar te maken wat uw budget is, hoeveel medewerkers, welke thema of boodschap u wilt uitdragen en op hoeveel locaties wij het mogen bezorgen. Alle sterke merken zijn vertegenwoordigd in onze showroom, maar ook alle beschikbare themalijnen van food artikelen. Door onze grote inkoopkracht en eigen import geven wij een laagste prijs garantie. Ons kerstteam gaat na inventarisatie voor u aan het werk en maakt één of meerdere pakketten op basis van uw voorkeuren. Wij maken van alle kerstpakketten een scherpe foto en vatten dit samen met de inhoud in een scherpe offerte. In de periode van 1 juni tot 1 december kunnen wij voor u kerstpakketten op maat samenstellen.

Wijzigen bestaand kerstpakket

Alle kerstpakketten die u bij ons ziet zijn exclusief bij ons verkrijgbaar. Aangezien wij zelf alle aangeboden kerstpakketten zelf hebben samengesteld, kunnen wij deze dus ook voor u eenvoudig wijzigen. Zo kan het voorkomen dat een kerstpakket verder uitgebreid wordt tov het kerstpakket getoond in onze webshop, of kunnen wij artikelen van kerstpakketten onderling met elkaar uitwisselen. Dit is het grote voordeel om bij ons uw kerstpakketten onder te brengen, wij zijn flexibel, voeren alles in eigen beheer uit en creëren het eindresultaat zoals u dat wilt.
Vul hier uw contactgegevens in