Food kerstpakketten

Ieder jaar behoort het food kerstpakket tot de absolute favorieten. Het is ook helemaal in lijn met de oorspronkelijke gedachte achter het kerstpakket. Een kerstpakket is immers bedoeld om iedereen lekker te laten eten en drinken met kerst. Logisch dus dat vrijwel alle kerstpakket food thema’s hebben. Overigens is een combinatie de beste keus, daarmee bedoelen we dat het kerstpakket eten én een leuk nonfood item bevat. Vaak is dit wel in hetzelfde thema. Bekijk ons assortiment om voor eten kerstpakket ideeën op te doen of neem direct contact op voor persoonlijk advies.


Kerstpakket food en nonfood

Met het grootste assortiment food kerstpakketten van Nederland en een eigen inpakafdeling, maken we unieke, originele geschenkpakketten. Zoals gezegd combineren we in een kerstpakket food en een bijpassend nonfood item. Om een idee te geven; wat dacht u van een borrel kerstpakket met een mooie houten snijplank? Hier heeft de ontvanger tijdens de borrel, maar ook jaren daarna plezier van. Overigens hoeft er niet altijd een nonfood item gegeven te worden. Wanneer u van mening bent dat mensen vaak al genoeg in de kasten hebben staan thuis, kunt u ook alleen een kerstpakket met eten samenstellen.

Kan ik zelf voor het kerstpakket eten kiezen?

Onder de 50 stuks kunt u voor eten kerstpakketten kiezen uit de door ons samengestelde pakketten. Vanaf 50 stuks kunt u ook zelf een samenstelling maken. Ons assortiment biedt overigens al zoveel keus dat u vaak voor een standaard eten kerstpakket kiest. Een kerstpakket als basis gebruiken en daar een paar aanpassingen op doen kan natuurlijk ook. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een alcoholvrij kerstpakket wilt geven. We kunnen dan de drank verruilen voor iets anders. Voor een vegan of vegetarisch kerstpakket bent u ook bij ons aan het juiste adres. Het is belangrijk om voor een eten kerstpakket de dieetwensen van uw medewerkers te kennen.

Tips voor het beste food kerstpakket bestellen

Als specialist in eten kerstpakketten is een stukje advisering een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. We nodigen u van harte uit om contact op te nemen of een afspraak te maken om onze showroom te bezoeken. We geven hier ook een aantal algemene tips specifiek om voor het kerstpakket eten te kiezen.

Dieetwensen voor food kerstpakket achterhalen

Hoe komt u erachter wat de dieetwensen van uw medewerkers zijn? U kunt gedurende het jaar een bedrijfslunch of ontbijt plannen. Of zorg voor een lekkere borrel of diner op het bedrijfsfeest. U kunt daarmee makkelijk een mail rondsturen met de vraag wat dieetwensen zijn. Wanneer u een diner of borrel plant, kunt u ook makkelijk de vraag voor alcohol of alcoholvrij stellen.

Wat zit er vaak in een kerstpakket?

U kunt ook op ons vertrouwen in de samenstelling van kerstpakket food. Wij noemen graag wat voor eten in het kerstpakket populair is. Daarbij moet u weten dat er een aantal verschillende soorten kerstpakketten zijn. De eerste is het borrelkerstpakket met zoutjes en drankjes (bier, wijn, bubbels of fris). Dan is er het winter kerstpakket. Deze bevat chocolade, koekjes en bijvoorbeeld een bakmix. Wanneer u groter uit wilt pakken, kunt u voor het kerstpakket eten voor een hele maaltijd kiezen. Een aantal voorbeelden zijn het Oosters kerstpakket met eten voor noodles en een Italiaans kerstpakket met eten voor een lekkere pastamaaltijd.

Wat is een normaal bedrag voor een kerstpakket?

Zo’n food kerstpakket ziet er uitgebreid en goed gevuld uit, terwijl de kosten meevallen. Bovendien maakt voor een food kerstpakket goedkoop of duur minder uit. Wanneer u voor een kerstpakket 15 euro wilt uitgeven, krijgt u al een gevuld kerstpakket voor een leuke filmavond. Geeft u iets meer uit, bijvoorbeeld voor een kerstpakket 20 euro, dan zit er meer in of bevat het kerstpakket food uit een duurdere categorie. Denk aan bubbels of bekende merken. Wist u dat veel bedrijven voor een kerstpakket 50 euro per medewerker uitgeven? Voor dat bedrag kunt u uw medewerkers verrassen met een food kerstpakket met meer dan 45 producten erin of met zeer luxe producten.

Wat zat er vroeger in een kerstpakket?

Afsluitend voor het onderwerp van food kerstpakketten, vinden we het leuk om een klein stukje geschiedenis te vertellen. Wat zat er vroeger in een kerstpakket? Vroeger werden er al kleine kerstpakketten gegeven. Aan het begin van de 19e eeuw was met een kerstpakket eten geven een manier om voedsel uit te delen. Denk aan een lekkere kerststol met chocolademelk. Zelfs voor militairen die op missie waren, werd ernaar gestreefd een kerstpakket bij hen te bezorgen. Vanuit deze gedachte is het geven van een kerstpakket een mooie traditie. Gelukkig is een food kerstpakket cadeau doen tegenwoordig een stuk makkelijker geworden. Wij kunnen er zelfs voor zorgen dat de kerstpakketten thuisbezorgd worden! Zo heeft u er geen omkijken naar, maar krijgt iedere medewerker met het kerstpakket eten en drinken voor de kerst in huis!