Wijngeschenken

Bent u op zoek naar een wijnpakket om als kerstpakket te geven? Of wilt een wijnpakket cadeau doen om een andere reden? Het leuke van een wijngeschenk geven, is dat u er een smaakbeleving mee cadeau doet. Wijngeschenken zijn er in allerlei soorten en maten en zijn daardoor verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Door de zorgvuldigheid van onze medewerkers, weet u zeker dat het altijd een lekkere wijn is die u met de wijn geschenken cadeau doet. Daarnaast weet u zeker dat de verpakking van de drank geschenkset aantrekkelijk is én dat de fles beschermd. Ook een stipte levering behoort tot de zekerheden die wij geven. Met inmiddels 1.2 miljoen geleverde kerstgeschenken mogen wij ons met recht specialist in kerstpakketten noemen.


Wijngeschenken

Een wijngeschenk als bedankje voor een mooie samenwerking met relatie of werknemer is altijd goed gegeven. De vele mooie verpakkingen van de wijngeschenken maken ze extra feestelijk en leuk om weg te geven. Wij bieden een breed assortiment aan wijngeschenken, Champagne, Merlot, Chardonay, Bordeaux, prosecco. De wijnen komen uit vele landen, ook hebben wij aandacht voor de fairtrade wijnen van No housewine. Proost! Bent u zelf geen wijnkenner? Geen zorgen; een van onze specialisten die de wijnen selecteren, gaat namelijk graag het gesprek met u aan. Neem dus gerust contact op als u hulp wilt bij het kiezen van wijnpakketten en wijngeschenken!

Leuk om te weten bij wijn pakket cadeau doen

Op basis van ervaringen met klanten die u voor zijn gegaan, kunnen we een aantal tips geven voor een wijn pakket cadeau doen. Ten eerste gaat het bij een wijngeschenk om de smaak. Laat u daarom niet alleen maar leiden door een mooie verpakking, de hoeveelheid flessen en of het een pakket met of zonder glas of andere extra’s betreft. Van de smaak van de wijn kunt u een indruk krijgen door naar de druivensoort en de regio te kijken. Als u een rode en witte wijnpakket cadeau doet, is het leuke dat er van beide wijnen iets in zit. Geeft u een wijngeschenk in een bepaalde tijd van het jaar, zoals een wijnpakket als kerstpakket? In de winter houden meer mensen van rode wijn, terwijl witte wijn in de zomer populairder is. Tot zover de basis, laten we er dieper induiken!

Een luxe wijngeschenk van KerstpakkettenXL

Wist u dat port ook een wijnsoort is? Port komt uit Portugal en is een sterke wijn. Deze, vaak zoete wijn bevat een alcoholpercentage van 18 tot 20%. Bij Port bestaat er niet zoiets als wit of rood, maar tawny of ruby. Ruby port smaakt meer naar rood fruit en tawny meer naar karamel en noten. Port wordt als aperitief, digestief of als dessertwijn gedronken. Vandaar dat een wijnpakket proeverij hiervan ook erg leuk is. Ook als uw medewerkers of collega’s geen wijnkenners zijn, biedt u hiermee een leuke introductie tot de verschillende soorten Port. Port heeft overigens een luxere uitstraling dan rode of witte wijn en valt zeker onder de meer luxe drank- en wijngeschenken. Kijk ook eens naar onze biergeschenken als u denkt dat u uw collega’s daar blijer mee maakt!

Wat zit er in een wijnpakket cadeau?

Vanaf 50 wijngeschenken kunnen wij op maat gemaakte pakketten aanbieden. Wanneer u minder dan 50 wijn geschenken wilt bestellen, bieden wij een ruim aanbod in ons standaard assortiment. Naast het witte of rode wijnpakket en het eerder genoemde port pakket, kunt u ook voor een Champagnepakket kiezen. U kunt deze allemaal gemakkelijk online bestellen. Van een wijnpakket met kist is het leuke dat de houten kist daarna een mooie opbergdoos is. In ons assortiment ziet u wat bij ieder wijngeschenk cadeau zit, maar neem gerust contact op indien u iets speciaals wilt.

Wijnpakket met hapjes

Van oudsher is het kerstpakket bedoeld om iedereen, arm of rijk, tijdens kerst een royale tijd te bezorgen. Een wijnpakket met hapjes brengt gegarandeerd die extra luxe op tafel. Neem gerust contact met ons op voor hulp bij het kerstpakket kiezen. Een wijnpakket met hapjes is ieder jaar weer een populaire keuze. Bent u op zoek naar een royaal kerstpakket met borrelhapjes? Bekijk dan onze borrelplank kerstpakketten! Deze pakketten bevatten een lekker flesje wijn, allerlei hapjes en een houten borrelplank.

Thema wijngeschenken: Doe een Spaans wijnpakket cadeau

De bekende wijnlanden zijn Frankrijk, Spanje, Duitsland en Italië. Voor port is Portugal uiteraard hét land. Ook minder bekende wijnlanden zijn in opkomst, denk bijvoorbeeld aan Roemenië, Oostenrijk en zelfs België en Nederland! Laat het landenthema een inspiratiebron zijn voor het kiezen van het kerstpakket. Gaat u voor een lekker Spaans wijnpakket cadeau met worst en kaas of gaat u voor een Italiaans delicatesse kerstpakket? Bekijk hier de landenthema kerstpakketten!

Wij verzorgen alles voor uw wijnpakket cadeau

Of u nu voor uw wijnpakket rood, wit, bubbels of port kiest; wij zorgen altijd voor een perfect wijngeschenk en uitstekende service. Al onze wijn geschenken voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Is er onverhoopt iets met uw pakket aan de hand? Dan kunt u direct contact met ons opnemen en zorgen we voor een passende oplossing. Ook garantie is goed geregeld wanneer u bij ons bestelt. Heeft u per ongeluk te weinig kerstpakketten of wijnpakketten besteld? Bijbestellen is vrijwel altijd mogelijk. Onze lage prijzen en ons grote assortiment zijn de redenen waarom klanten voor het eerst bij ons bestellen. Onze service is de reden waarom klanten bij ons terugkomen!