Bestellen

Bestellen kerstpakketten

Bestellen van uw kerstpakketten bij KerstpakkettenXL kan eenvoudig worden gedaan in onze webshop. Wij beschikken over ruime voorraden waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn. Door bij KerstpakkettenXL te bestellen verzekerd van een juiste prijs/kwaliteit verhouding, wij produceren de kerstpakketten in ons eigen magazijn van ruim 5.000m2. Wanneer u de kerstpakketten bestelt bij KerstpakkettenXL heeft u één vast aanspreekpunt die u begeleidt bij uw bestelling tot het moment van uitleveren, dat is de service die wij standaard bieden bij KerstpakkettenXL. Bij het plaatsen van uw bestelling vragen wij u altijd om de gewenste afleverdatum waarop u de kerstpakketten geleverd wil hebben. Hoe eerder u de bestelling plaatst, hoe meer keuze er in de afleverdata beschikbaar is, voorkom teleurstelling en bestel op tijd.

Bestellen kan rechtstreeks via onze webshop, via het akkoord geven van de offerte per email, of u kunt telefonisch bestellen waarbij onze klantenservice u graag van dienst is. De contactgegevens van onze klantenservice zijn 0512-570077 of verkoop@kerstpakkettenxl.nl. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een orderbevestiging per email, waarin een overzicht staat van uw bestelling.

Naast onze kerstpakketten, kunt u bij ons ook terecht voor het online keuze concept, waarbij u medewerkers door middel van een voucher zelf hun geschenken mogen uitzoeken. Voor elk budget vanaf €30,- kunt u dit bij ons bestellen, de levertijd voor het online keuze concept is binnen 24h geleverd.

Uw zakelijke relaties of medewerkers bedanken kan vanuit ons assortiment Biergeschenken, BeerboXL, wijngeschenken of Rituals geschenksets. Wij voeren een zeer uitgebreide collectie bier en wijngeschenken en bieden van Rituals alle beschikbare geschenksets aan in onze webshop. Deze kunnen wij eenvoudig toevoegen aan uw bestelling, maar ook kunnen wij deze voor rechtstreeks uit uw naam naar uw klant toe sturen.

Bestel Veilig

Wij merken dat onze klanten erg veel waarde hechten aan het bestellen in een veilige omgeving. Om dit te waarborgen hebben wij ons laten certificeren door het Thuiswinkel waarborg keurmerk. Enkel naar zeer uitvoerige screening door meerdere onafhankelijke keuringsinstanties kom je als bedrijf hiervoor in aanmerking, deze toetsing vind jaarlijks plaats. Hiermee bent u er zeker van dat wij als bedrijf u een veilige webshop bieden, een veilige betaalomgeving en u zaken doet met een gerenommeerde partner. Naast de veiligheid van de bestelomgeving, werken wij ook volledig conform de geldende AVG regels.

Gratis mee verpakken kerstkaart of eigen artikel

Voor al onze klanten bieden wij de service om een kerstkaart of een eigen artikel gratis mee te verpakken, handig toch! Wel vragen wij hiervoor deze uiterlijk binnen 15 dagen na het plaatsen van de bestelling bij ons aan te leveren.Dit kan worden aangeleverd op het volgende adres: KerstpakkettenXL – Edisonlaan 2 – 9207 HD – Drachten, tav magazijn/bijpakker + klantnaam.

Heeft u nog vragen neem dan contact op met één van onze klantenservice medewerkers die voor u klaar staan. Tel 0512-570077 of verkoop@kerstpakkettenxl.nl