Luxe kerstpakketten zijn absoluut de trend van de afgelopen jaren. Van exclusieve kerstpakketten tot een eenvoudig kerstpakket luxe maken; wij zien het allemaal voorbij komen. Omdat wij van KerstpakkettenXL de beste A-merken hebben en het grootste assortiment, zien wij dat klanten voor een luxe kerstpakket de switch naar ons maken. Wij leveren prachtige kerstpakketten luxe. Inmiddels hebben we al meer dan 1.250.000 bedrijven blij mogen maken met een kerstpakket. Zitten uw medewerkers of collega’s hier volgend jaar ook (weer) bij? Bestel online of neem contact op voor een adviesgesprek.

12 artikelen
 50,00  40,00
17 artikelen
 55,00  45,00
15 artikelen
 70,00  55,00
20 artikelen
 90,00  77,50
20 artikelen
 110,00  85,00
21 artikelen
 110,00  90,00
21 artikelen
 120,00  95,00
26 artikelen
 125,00  105,00
24 artikelen
 120,00  110,00
26 artikelen
 150,00  135,00
47 artikelen
 200,00  175,00
19 artikelen
 250,00  200,00

Wat geeft u uw werknemers met kerst?

Kerstpakketten zijn een historische traditie om medewerkers tijdens de kerst wat extra te geven. Het gaat daarbij erom dat iedereen tijdens de kerstdagen kan genieten van iets wat ze anders niet zo snel in huis zouden halen. Luxe kerstpakketten zijn een trend geworden omdat het ongelofelijk veel waardering uitspreekt over de inzet. Daarnaast dragen exclusieve kerstpakketten bij aan de waardering van medewerkers voor het bedrijf waar ze werken. Wat geeft u werknemers? Van goedkope, luxe kerstpakketten tot de meest exclusieve kerstpakketten; wij geven graag tips.

Kerstpakket luxe verwennerij

Kerst gaat voor de meeste mensen om eten en drinken. Vandaar dat de meeste van onze luxe kerstpakketten ook eten en drinken bevatten. Wij kiezen zoveel als kan voor A-merken of A-kwaliteit. Maar om voor luxe kerstpakketten 100 euro meer uit te geven, is lang niet altijd nodig. Uiteraard kan dit wel, maar voor rond de 50 euro is met het kerstpakket luxe verwennerij ook mogelijk.

Hoeveel geven bedrijven uit aan kerstpakketten?

Bedrijven geven gemiddeld genomen rond de 50 euro uit per kerstpakket. Voor leuke, grote kerstpakketten is dit overigens ook voldoende. Aan het kerstpakket luxe toevoegen kan bijvoorbeeld met een goede wijn of bubbels. Vergeet niet dat mensen tegenwoordig apps zoals Vivino hebben. Met zo’n app kan eenvoudig een etiket gescand worden waarna de beoordeling van de wijn in beeld komt. Bij een luxe kerstpakket samenstellen zijn dit zaken om rekening mee te houden. Een goede fles wijn mag dan best wat meer kosten.

Kerstpakket winkel: bezoek onze showroom

Zelfs voor de meest doorgewinterde collega die jaarlijks aan kerstpakketten luxe wil toevoegen, kan het fijn zijn om af en toe nieuwe inspiratie op te doen. En zeker ook voor kersverse mensen van een HR afdeling of ondernemers met personeel. De productspecialisten van KerstpakkettenXL helpen u graag om uw kerstpakket luxe te maken. Uiteraard kunt u online al een luxe kerstpakket uitzoeken. We kunnen in de showroom dan de producten samen bekijken. Bij een bestelling vanaf 50 stuks kunnen wij het pakket verder op maat samenstellen.

Kerstpakketten luxe in iedere categorie

Wat is een luxe kerstpakket? In iedere categorie kan luxe gevonden worden. Zoekt u een kerstpakket stoer en robuust? Dan voegt een mooie gietijzeren pan, grillpan of bbq veel luxe toe. Op zoek naar hippe kerstpakketten? Bio organic kerstpakketten stralen zeker kwaliteit uit en zullen als luxe kerstpakket ervaren worden. Aan verzorgings kerstpakketten, luxe toevoegen? Kies dan een merk als Rituals. U vindt dit merk ook in exclusieve kerstpakketten; want Rituals kerstpakketten zijn altijd snel uitverkocht. Wacht daarom niet te lang, en bestel in de zomer alvast. Zo vindt u snel het beste kerstpakket ooit!