Bezorgen

Bezorgen kerstpakketten

De bezorging van bestellingen verzorgen wij op een proffesionele wijze. U heeft de keuze uit diverse mogelijkheden om de kerstpakketten te laten bezorgen.De meest gekozen opties zijn per palletvervoer op de bedrijfslocatie(s) of verzending naar het Thuisadres van de medewerker/relatie. Voor de verzending naar de Thuisadressen heeft KerstpakkettenXL de unieke Thuiswerk Berzorgservice ontwikkelt. Een service die u volledig ontzorgt, begeleid en zorgt dat de kerstpakketten keurig op het thuisadres worden bezorgd. Wij bieden ook express leveringen aan, waarbij de zending op de dag van levering gegarandeerd voor 12:00 geleverd wordt.

Thuiswerk Bezorgservice

KerstpakkettenXL biedt u als klant exclusief de Thuiswerk Bezorgservice aan. Hierbij kunnen wij u volledige bestelling, of gedeeltelijk, op de thuisadressen laten bezorgen van uw medewerkers/relaties. Wij verpakken de kerstpakketten hiervoor extra stevig om transportschade te voorkomen en voorzien elke doos van een sticker met‘Handle with care’. Deze Thuiswerk Bezorgservice bieden wij aan voor slechts €9,95 per pakket en hiermee ontzorgen wij u volledig in de verzending van de kerstpakketten. U kunt op de afrekenpagina de keuze maken om hier gebruik van te maken en wij verwerken dit dan direct. Na het plaatsen van de bestelling neemt onze klantenservice binnen 24 uur met u contact op om dit samen met u in te regelen. Dat is het gemak van ontzorgen bij kerstpakkettenXL.

Palletvervoer op locatie

De meest gekozen optie is levering van de bestelling kerstpakketten op de bedrijfs- of feestlocatie. Hierbij worden uw kerstpakketten verpakt op stevige pallets, welke wij voorzien van een bodemplaat en topvel, om deze vervolgens stevig in te sealen en te verstevigen met bescherm-hoekstukken. Hierdoor geven wij de garantie dat uw bestelling onbeschadigd en volledig droog wordt afgeleverd. Ongeacht het aantal pallets zijn de transportkosten voor palletvervoer €50,- per locatie, zijn er meerdere vestigingen dan geldt dit per afleverlocatie. Op de dag van aflevering ontvangt u een email met daarin een tracking nummer, waarin in tot in een tijdvak van 2 uur nauwkeurig kunt zien hoe laat de kerstpakketten worden bezorgd. Wij leveren door heel Nederland tot de dag voor kerst. U kunt ook gebruik maken van een express levering, hierbij worden de kerstpakketten op de dag van levering gegarandeerd voor 12:00uur in de ochtend geleverd. Op de afrekenpagina kunt u voor deze service kiezen.

Aanvullende transportdiensten

Expresslevering voor 12:00uur in de ochtend€75,00 per locatie
Levering op etage(alleen met lift)€29,95 per locatie (inregelen via klantenservice)
Pallets afstapelen en afval retour€49,95 per pallet (inregelen via klantenservice)