Eigen inpakcentrale

Om 100% kwaliteit te kunnen garanderen beheren wij het volledige proces van bestelling tot uitlevering geheel in eigen beheer. Wij beschikken hiervoor over een magazijn van ruim 5000m2 en een showroom van 600m2. Wij vinden het belangrijk om zeer korte communicatie lijnen te hanteren met onze klanten. Doordat wij het gehele proces in eigen beheer uitvoeren, kunnen wij goed inspelen op specifieke wensen of wijzigingen. Met ruim 20 jaar ervaring in het samenstellen, verkopen, inpakken en uitleveren van kerstpakketten weten wij exact wat er voor nodig is om onze klanten goed van dienst te zijn.

De voordelen van het beheren en controleren van het inpakproces zijn legio, zo zijn wij goed in staat een bestaand kerstpakket eenvoudig aan te passen en pakken wij bijvoorbeeld volledig gratis een kerstkaart mee in het kerstpakket. Ook in maatwerk zijn wij zeer sterk, het wijzigen van kerstpakketten, of geheel op maat samengestelde kerstpakketten pakken wij met de uiterste zorg voor u in.

Er zijn meer dan 100 medewerkers betrokken bij het gehele proces rondom de levering van kerstpakketten. Er werken 24 professionals op kantoor (inkoop, klantenservice, DTP, administratie, marketing, etc.) en meer dan 50 productiemedewerkers in de logistiek om alle kerstpakketten in te pakken. Er worden tussen de 2.500 en 5.000 pakketten per dag ingepakt. In totaal worden er honderdduizenden kerstpakketten door heel Nederland en België verstuurd.

Wij integreren het uitleverproces al tijdens het inpakken. Tijdens het inpakproces labelen wij direct alle ingepakte kerstpakketten zodat de uitlevering perfect verloopt. Onze unieke thuiswerk bezorgservice is hier een goed voorbeeld van. De kerstpakketten die wij naar individuele thuisadressen sturen worden met extra stevig ingepakt om breuk te voorkomen en via een automatische scan direct voorzien van het verzendlabel met het juiste adres en afleverdatum. Ook het palletvervoer zit hierin geïntegreerd en indien gewenst verdelen wij direct u bestelling over alle vestigingen of gewenst op een feestlocatie.