In de categorie kerstpakket man vindt u de beste kerstpakketten voor mannen. Kunnen we nog wel spreken van kerstpakketten mannen in een tijd waarin genderneutraliteit steeds belangrijker wordt? Wij vinden van wel, want hoe u het ook wendt of keert ons kerstpakket voor mannen valt gewoonweg goed in de smaak. Een mannen kerstpakket zal misschien niet voor iedere man het beste cadeau zijn, maar in ieder pakket dat wij samenstellen voegen we voor ieder wat wils toe. Dit is een groot verschil tussen ons kerstpakket man en andere kerstpakketten voor mannen; wij stellen onze kerstpakketten zelf samen. Bekijk het assortiment of neem contact op om uw wensen met ons door te nemen.


 

Kerstpakketten mannen: wat zit erin?

Niet iedere man is hetzelfde en daarom hebben we meerdere kerstpakketten in de categorie kerstpakket man. Bij het geven van een geslaagd kerstpakket is het ten eerste van belang dat u bedenkt wat uw medewerkers of collega’s kunnen waarderen. Houden uw collega’s van een lekker biertje na werktijd? Of is een wijnproeverij eerder een leuke bedrijfsactiviteit voor uw medewerkers? Denk daar eens over na om met uw kerstpakketten mannen van uw bedrijf blij te maken. Bijvoorbeeld u geeft een Dutch Beerbox of een lekkere Port kerstpakket of een bbq kerstpakket.

Mannen kerstpakket: wat is een leuk kerstpakket?

Het beste kerstpakket voor mannen sluit aan op de interesses en smaak van uw collega’s. Als u meer dan 50 kerstpakketten voor mannen bestelt, dan kunt u de pakketten zelf samenstellen. Wat de meeste van onze klanten doen, is een kerstpakket uit ons assortiment kiezen en deze vervolgens aanpassen. Misschien wilt u met uw kerstpakketten mannen blij maken met een vuurkorf, luxe bbq, stoere reistas of koffer, maar u wilt er een alcoholvrij kerstpakket van maken. Dit is bij ons geen probleem. Wij passen uw kerstpakket naar wens aan. Wij hebben bijvoorbeeld geen standaard halal kerstpakket man, maar kunnen wel een bestaand kerstpakket gaan aanpassen om deze geschikt te maken.

Luxe kerstpakket man

In het verleden bestond een kerstpakket man vaak uit bier en een bbq. Tegenwoordig genieten mannen ook meer van luxe, wellness en interieurdecoratie. We zien nog steeds bij kerstpakketten mannen trends die jaarlijks terugkomen, maar we zien ook nieuwe trends. De belangrijkste trend die we zien is luxe. Mannen zijn steeds meer van het luxe in plaats van het stoere mannen kerstpakket. Voor mannen die van koken houden, is bijvoorbeeld een mooie gietijzeren pan van Le Bergier een prachtcadeau. En uiteraard vullen we zo’n kerstpakket voor mannen met eten dat daarbij past. Het leuke van zo’n kerstpakket is dat na het uitpakken er direct gebruik van gemaakt kan worden.

Hoe maakt u een origineel mannen kerstpakket bier?

Het mannen kerstpakket bier mag dan een klassieker zijn, toch kunt u het jaarlijks weer origineel maken. Bekijk onze biergeschenken voor kerst om daar een beeld bij te vormen. U kunt namelijk kiezen uit biersoorten, de inhoud van het pakket en de grootte van het geschenk. Wist u dat zelfs een mannen kerstpakket onder de 10 euro mogelijk is? Zelfs en bierpakket met glas is al snel binnen bereik. Hieraan ziet u dat u weinig hoeft uit te geven om met uw kerstpakket de mannelijke collega’s blij te maken!

Trends in kerstpakketten 2023

Zoals gezegd blijft een kerstpakket voor mannen populair. Voor 2023 verwachten wij dat dit zo zal blijven. Hoewel de inhoud iets verandert, blijven mensen toch de traditie waarderen. Het mooie van een mannen kerstpakket, is dat mannen vaak snel tevreden zijn. Misschien noemen we nu een stereotype man op waar u het niet mee eens bent en kent u mannen die zeer kieskeurig zijn. Geen zorgen, ook voor de fijnproevers hebben wij luxe merkartikelen waar wij de kerstpakketten mee kunnen vullen. Voor bier bijvoorbeeld leveren we bier van zowel de bekende brouwerijen als kleinere brouwerijen. Voor een bierliefhebber maken deze onbekende biermerken het kerstpakket meteen origineel!

Kerstpakket ideeën voor mannen

We hebben een aantal kerstpakket ideeën voor mannen genoemd. Resumerend heeft u gelezen over bbq, bier, wijn, Port, koken, reizen en een vuurkorf. Blader eens door onze thema’s om op ideeën te komen. Want mannen zijn tegenwoordig een stuk veelzijdiger in interesses. Misschien kunt u uw mannelijke collega’s verrassen met een fitness kerstpakket, Italiaans kerstpakket of Rituals kerstpakket. En zijn uw collega’s te divers in hun interesses? Dan kunt u altijd onze individuele kerstpakketten cadeau doen. Uw collega’s kiezen in onze cadeaushop dan zelf wat zij graag willen.

 

Meer inspiratie en advies of uw vragen stellen aan een specialist? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden al uw vragen graag.