Over KerstpakkettenXL – Vos en Setz B.V.

Er zijn vele bedrijven die kerstgeschenken vermarkten, maar Kerstpakketten XL heeft er een specialisme van gemaakt. Kerstpakketten XL is de beste en meest complete webwinkel in Nederland en België op het gebied van kerstpakketten, kerstgeschenken, keuze kerstgeschenken en eindejaarsgeschenken.

Vos en Setz B.V. presenteert haar volledige collectie Kerstpakketten en Kerstgeschenken in de webwinkel Kerstpakketten XL. Vos en Setz B.V. is een landelijk sterk en toonaangevend bedrijf in de kerstpakketten industrie. Vanuit de hele wereld importeert Vos en Setz B.V. prachtige geschenken voorkerstpakketten. Er wordt creatief invulling gegeven aan de nieuwste trends en ontwikkelingen. Het gehele jaar worden er beurzen en fabrikanten bezocht in binnen- en buitenland. De leukste en nieuwste thema’s worden uitgedacht om uiteindelijk tot een uniek en attractief assortiment kerstpakketten en kerstgeschenken te komen.

Er zijn meer dan 100 medewerkers betrokken bij het gehele proces rondom de levering van kerstpakketten. Er werken 24 professionals op kantoor (inkoop, klantenservice, DTP, administratie, marketing, etc.) en meer dan 50 productiemedewerkers in de logistiek om alle kerstpakketten in te pakken. Er worden tussen de 2.500 en 5.000 pakketten per dag ingepakt. In totaal worden er honderdduizenden kerstpakketten door heel Nederland en België door Vos en Setz B.V. geleverd. De gehele organisatie wordt in eigen beheer gevoerd en ook de transportplanningen van kerstpakketten wordt in eigen beheer gedaan. Hierdoor kunnen wij naadloos invulling geven aan alle wensen van onze klanten en opdrachtgevers.

Kortom: Vos en Setz Kerstpakketten B.V. is totaalleverancier in ALLES op het gebied van kerstpakketten, kerstgeschenken en eigen keuze kerstpakketten in al zijn variaties.