Een groot kerstpakket bestellen om grootse waardering uit te spreken? Collega’s en medewerkers zullen zeker blij zijn wanneer het kerstpakket groot is. Het maakt de waardering voor het werk van het afgelopen jaar zichtbaar en tastbaar. Of eigenlijk moeten we zeggen ‘taste-baar’ met het heerlijk eten en drinken in de grote kerstpakketten van KerstpakkettenXL. Inmiddels hebben we voor meer dan 1.2 miljoen bedrijven een kerstpakket mogen verzorgen. Met ons enorme inkoopvoordeel en onze jarenlange ervaring, bieden wij de grootste kerstpakketten voor een scherpe prijs. Bekijk ons assortiment, kies voor maatwerk of neem contact op.


Groot kerstpakket van hoogwaardige kwaliteit

Wat kunt u allemaal in een kerstpakket doen? In een groot kerstpakket kunnen soms meer dan 25 artikelen zitten. Maar om de beleving van een kerstpakket groot te maken gaat het om meer dan het aantal items. De kwaliteit van de items speelt een grote rol. Wij leveren zoveel mogelijk A-merken, maar kiezen vaak wel voor verpakkingen die passen in de stijl. Als voorbeeld kunt u de landen thema kerstpakketten bekijken. Zoals u ziet, ontstaat er een mooi kerstpakket wanneer er eenheid in het thema zit.

Speciale wensen voor grote kerstpakketten

Wij maken dit soort kerstpakketten op maat. Door uit een groot assortiment te kiezen, ontstaan de leukste en meest originele kerstpakketten. Bij een bestelling van meer dan 50 stuks, kunt u zelf de samenstelling bepalen. Wanneer u voor een kerstpakket groot kiest, heeft u heel wat te kiezen. Daarom raden wij het aan om met een basis kerstpakket te beginnen en hier vervolgens producten aan toe te voegen of om te wisselen. Om weer een voorbeeld te geven: stel u zoekt kerstpakket autobedrijf, dan vindt u het misschien leuk om een gereedschap gadget te geven of een wireless powerbank.

De beleving van het kerstpakket groot maken

Bent u niet zo van de kerstpakketten met veel producten erin, maar wilt u liever een groot kerstgeschenk geven in waarde? Ook dat kan. Bijvoorbeeld in de drankgeschenken kerst categorie vindt u prachtige cadeaus. Denk aan Bollinger Rosé, Champagne of een cadeauverpakking Port. Bij een kerstpakket samenstellen kunt u ook deze items combineren. Een lekkere fles drank toevoegen aan de borrel kerstpakketten vulling? Dat is een heel goed idee. Wat is een normaal bedrag voor een kerstpakket? Gemiddeld besteden bedrijven 50 euro per pakket, maar voor grote kerstpakketten loopt dit op tot ongeveer 100 euro.

Kerstpakket inhoud ideeën

Wat zit er in een luxe kerstpakket? Of wat is leuk als kerstpakket voor mannen of vrouwen? Op onze website vindt u heel veel inspiratie, maar in onze showroom ervaart u de producten nog beter. Omdat bij grote kerstpakketten zoveel te selecteren is, nodigen wij u van harte uit voor een showroombezoek. Wanneer u van tevoren een afspraak maakt, kunnen wij ons op uw komst voorbereiden. Wij zetten de grote kerstpakketten die u op het oog heeft klaar en we leggen artikelen klaar waarvan wij denken dat ze bij uw medewerkers passen. Wij zijn tenslotte de specialist en adviseren hoort erbij. Maak dit jaar uw kerstpakket groot, kom langs of bestel een groot kerstpakket online bij KerstpakkettenXL.