Kan er in deze moderne tijd nog wel gesproken worden van een kerstpakket vrouw? Wij hebben alles in huis om met uw kerstpakket vrouwen in uw bedrijf te verrassen. In de huidige tijd is een kerstpakket voor vrouwen misschien minder traditioneel dan u denkt. Juist voor een bijzonder geschenkpakket vrouw te kiezen, zal uw vrouwelijke medewerkers verrassen. Als specialist in kerstpakketten met het grootste assortiment van Nederland geven we graag onze tips. Bekijk direct ons assortiment voor een vrouwen kerstpakket om zelf op ideeën te komen. Wij geven hieronder ook adviezen op basis van onze ervaring over wat juist wel en juist niet in een kerstpakket voor vrouwen te doen. Wanneer u uw wensen persoonlijk wilt bespreken, horen we uiteraard graag van u.

12 artikelen
 50,00  40,00

Wat is een traditioneel kerstpakket?

Een kerstpakket vrouw bestaat traditioneel gezien uit verzorgingsproducten. Ook bij ons was het Rituals kerstpakket 2022 populair. We verwachten dat dit voor 2023 en de komende jaren nog zal aanhouden. Wat voor kerstpakket vrouwen waarderen, hangt echter helemaal af van uw medewerkers. Doe eens wat research en bekijk wat uw vrouwelijke medewerkers bezig houdt. Zijn veel dames misschien actief met sport en fitness, met reizen of misschien met iets heel anders? Bedenk vanuit het interessegebied welk kerstpakket voor vrouwen het beste aan zal slaan. U kunt altijd nog voor het meest traditionele kerstpakket gaan, namelijk gewoon een kerstpakket met lekker eten en drinken!

Geschenkpakket vrouw

Zowel mannen als vrouwen houden van een geschenk krijgen. Wat een goed geschenk voor vrouwen is in onze beleving, is een cadeau waar ze echt iets aan heeft voor zichzelf. Het beste voorbeeld hiervan is toch het Rituals kerstpakket vrouwen. Maar het hoeft uiteraard geen verzorgingspakket te zijn. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een draadloze koptelefoon in een kerstpakket voor vrouwen doen. Waar het om gaat, is dat met een vrouwen kerstpakket de dames op uw werkvloer zich echt gezien en gewaardeerd voelen. Ter vergelijking is een borrelplank met lekkers voor de borrel zeker een leuk kerstpakket. Wanneer de borrel echter geweest is, verdwijnt de plank in de keuken en verdwijnt ook dat gevoel van waardering. Denk dus bij een kerstgeschenk vrouw aan een manier om langdurig uw waardering uit te spreken.

Welke items liever niet in een kerstpakket vrouw?

De mening van vrouwen over bepaalde items kan natuurlijk variëren, maar in onze ervaring zijn er een aantal dingen die een vrouwen kerstpakket beter niet kan bevatten. Voor voeding zijn dit kerstpakketten die veel suiker en vet bevatten. Verder wordt kwaliteit boven kwantiteit gewaardeerd. Beter echt lekkere chocolade of borrelhapjes dan veel van een mindere kwaliteit. Voor het interieur worden woonaccessoires erg gewaardeerd, maar houd het neutraal. Uitgesproken woonaccessoires in een specifieke stijl, kan een plank niet altijd passen in het interieur. Daarom houden wij voor woonaccessoires altijd trendy stijlen aan.

Welke items juist wel in een kerstpakket voor vrouwen?

We hebben al eerder genoemd dat hoge kwaliteit producten, items waar een vrouw echt iets aan heeft en geschenken die een langdurige waardering uitspreken ideaal zijn. Maar dat gezegd hebbende, waarderen in een kerstpakket vrouwen lekkere hapjes en drankjes ook zeker. Champagne en bubbels kerstpakketten zijn populair. Kies voor bekende merken, ook voor deze drankjes. Wij hebben topmerken zoals Bollinger en Salentein in ons assortiment. Een lekker fleece of wollen dekentje en kaarsjes houders worden vaak ook gewaardeerd. Ook alles voor een luxe, lekkere maaltijd valt in de smaak. Een wijngeschenk valt bij veel vrouwen ook goed in de smaak.

Origineel vrouwen kerstpakket samenstellen

Vanaf 50 kerstpakketten kunt u bij ons zelf een kerstpakket samenstellen. Wat de meeste mensen doen, is een kerstpakket als basis nemen en deze vervolgens aanpassen. U kunt een aantal items aanpassen, bijvoorbeeld om een kerstpakket halal, vegetarisch of vegan te maken. Of om bijvoorbeeld een prachtig thema kerstpakket vrouw samen te stellen. De keus is geheel aan u, maar onze specialisten helpen graag. De basis voor ons advies is altijd een telefonische kennismaking. Wij bespreken uw wensen en gaan vervolgens aan de slag. Met de grootste collectie kerstpakketten van Nederland gaat dat zeker goed komen.

Heeft u vragen?

Wanneer u vragen heeft, willen we u uitnodigen om contact met ons op te nemen. We kunnen dan, indien gewenst, een showroombezoek inplannen. Zeker voor mensen die nog weinig ervaring met een kerstpakket voor vrouw samenstellen hebben, kan dit zinvol zijn. Ook wanneer u simpelweg inspiratie zoekt, zal zo’n showroombezoek uw ogen openen. Door eens zo’n bezoek te doen, krijgt u inspiratie om jarenlang leuke originele kerstpakketten samen te stellen. En merkt u dat binnen uw bedrijf de collega’s te divers zijn? Geef dan een individueel kerstpakket cadeau. Zo valt het kerstpakket bij iedereen in de smaak.