BEERBOXL Belgie

Uitverkocht

Dit pakket is uitverkocht!
Jammer, net gemist!

Belgie is het bierland met uitstek! Bekend op zijn heerlijke adbij bieren, Trapisten en Tripels. Een brede selectie met de heerlijkste Belgische bieren vindt u terug in de BEERBOXL.

Inhoud BEERBOXL Belgie:

01. Jupiler 25cl
Een bitterzachte pils met een fris en toegankelijke smaak van mout en hop.

02. Pauwel Kwak 33cl
Een amberkleurig bier met een bittere smaak met tonen van zoethout en zelfs laurier. Een lichte zoetheid in de geur van kandij en karamel. Een bittere afdronk.

03. Witheer 33cl
Een licht goudheerlijk witbier met een zacht, romige en frisse smaak met tonen van citrus, koriander en wilde bloesem. In de geur komt deze citrus en koriander weer terug.

04. Omer Blond 33cl
Een helder goudblond bier met een volle romige smaak. Een fijne bittere smaak met de fruitigheid van zoete peren en appel. In de geur weer bitter, fruitig en een bloemige toon. Middellange afdronk met fijne bitters en lichte zoetheid.

05. Brugse Zot Dubbel 33cl
Een donker bruin bier met licht zoete smaak met tonen van donker fruit en bittere chocolade. Een licht kruidige geur met tonen chocolade. In de afdronk bitter en hoppig.

06. Gouden Carolus Triple 33cl
Een goudgeel troebel bier met vanille smaak en fruitige accenten van banaan en vijgen. Een zoete geur met vanille, meloen en een toon van bloesem. Een fijne bittere nasmaak met een vleugje sinaasappel.

07. Wieze Tripel 33cl
Een goudblond bier met een fijne bittere, licht kruidige smaak met toetsen van citrus. Dit komt ook weer terug in de geur van het bier. Licht bittere afdronk.

08. Brussels Red My Lips 33cl
Een amberkleurig bier met smaken van hop, mout, citrusvruchten, karamel en biscuit. Geuren van perzik, citrusvruchten, mout en kruiden. Kruidige en droge afdronk.

09. Urthel Samaranth 33cl
Een robijnrood bier met tonen van honingdrop dat het een lichte ziltigheid en zacht karakter geeft, maar ook een lichte fruitigheid van framboos. Geuren van vijgen, donker fruit, zoethout en tonen van kers en lichte zuivel. Lange en complexe afdronk.

10. Klevere Tien 33cl
Een bijna zwart bier met een kruidige smaak met een toets van drop, steranijs, karamel en donker fruit. Een echt winterbier.

11. Ciney Bruin 25cl
Een roodbruin bier met zachte en fijne bitterheid en een fruitige smaak. Geuren van karamel en toast. Zachte volmondige afdronk.

12. Karmeliet Tripel 33cl
Een rijk en kruidig bier met een frisse en bittere smaak, die na enige tijd zoet wordt. Geuren met tonen van vanille, bruine suiker, perzik en banaan met een vleugje citrus. Een aangename afdronk.

13. Brugge Tripel 33cl
Een goudblond bier met bittere, rijke en romige smaak. Geuren van honing en sinaasappel.

14. De Koninck 33cl
Een helder okerkleurig bier met een zachte, fruitige smaak. Bitters houden de zoetheid van toffee in balans. Geuren van amandel, speculaas en karamel. Lange, droge maar toch vriendelijke afdronk.

15. Viven Rookpoter 33cl
Een donkerzwart bier met een gerookte mouten smaak met fondant chocolade. Een mooie mokkageur en toetsen van turf en leder.

16. Saison Dupont 33cl
Een goudblond bier met de smaak van vanille, appel, peer en citrus. Geuren van appel, peer, vanille, kruiden en een beetje citrus. Een lichte, beetje droge afdronk.

Waarom kiezen voor KerstpakkettenXL.nl?

  • Laagste prijsgarantie
  • De beste A-merken
  • Grote showroom
  • Eigen inpakcentrale
  • Maatwerk vanaf 50 stuks
  • Stipte levering
  • Deskundig personeel
  • Grootste assortiment