BEERBOXL IPA

Uitverkocht

Dit pakket is uitverkocht!
Jammer, net gemist!

India Pale Ale, afgekort IPA, is een biertype dat zichzelf de afgelopen jaren behoorlijk in de kijker heeft gespeeld. De populaire stijl kenmerkt zich door z’n hoppige bitters en fruitige aroma’s. Van gras en dennennaald tot lychee en citrus, de (vaak Amerikaanse) hopsoorten gebruikt in de moderne IPA’s zijn sterk variërend in aroma en smaak. Het alcoholpercentage ligt meestal tussen de 5,5% ‘ 7,5%.

Inhoud BEERBOXL IPA:

01. Brand IPA 30cl
Een oranje, geel bier met fruitige en citrus smaak. De geur kenmerkt zich door fruit en met name de citrus. Zachte en bittere afdronk.

02. Lagunitas IPA 35,5cl
Een goudgeel bier met smaken van grapefruit, citroen en een vleugje karamel. Geuren van citrus en dennennaalden. Zoete afdronk.

03. Mooie Nel IPA 33cl
Een amberkleurig bier met een fruitige, bittere smaak. Geuren van grapefruit en een vleugje dennen. Lange, licht bittere afdronk.

04. ‘t IJ IPA 33cl
Een bier met lichtgouden strokleur met een fruitige, bittere smaak. Een geur van grapefruit en iets bloemig. Lange afdronk.

05. Visioen Black IPA 33cl
Een zachte, niet bittere IPA met donkerrode kleur. Smaken van geroosterde mouten, koffie, chocolade en een toon zwarte bessen. Geuren van diezelfde geroosterde mouten, koffie en chocolade.

06. Brewdog Punk IPA 33cl
Een lichtgoud bier waarbij het gehemelte wordt geprikkeld door harsachtige Nieuw-Zeelandse hop, gebalanceerd door biscuitachtig mout. In de geur tropische vruchten met een vleugje karamel. Een agressieve en droge afdronk door de hop.

07. Vol + Mondig 33cl
Een volle, mild bittere IPA met smaken van hop, gember en sereh (citroengras). De sereh geeft het bier toch een verrassend pittig karakter. Verwarmende afdronk.

08. Berging B5 IPA 33cl
Een fruitige IPA met aangename bitterheid en een fantastisch perzik-aroma. Zoete, licht tropische en moutige smaak. Bittere afdronk.

09. Uiltje Bird Of Prey 33cl
Een oranjegeel bier met een bittere en fruitige smaak van passievrucht, dennen en thee. Frisse geur met tonen hop en citrus. Lange, bittere afdronk van citrus.

10. Vandestreek IPA 0.0% 33cl
Een blond alcoholvrij bier met een hoppige smaak en licht bitter. Een frisse geur van citrus en hop. Volle, kruidige en frisse afdronk.

11. Kees Farmhouse IPA 33cl
Een goudgeel, oranjekleurig bier met tropische fruit smaken van mango, ananas en citrusfruit zoals sinaasappel en grapefruit. Geuren die doen denken aan de boerderij van gras en hooi. Bittere afdronk.

12. Molen Hop & Liefde 33cl
Een amberkleurig bier met citrus smaak. Geuren van citrus, gras en kruiden. Licht bittere afdronk.

13. Oedipus Gaia 33cl
Een geel bier met verfrissende smaak, vol met fruit zoals grapefruit en passievrucht. Zoete geur van karamel. Droge, fruitige afdronk.

14. Hertog Jan Enkel 30cl
Een goudgeel bier met volle smaak met een uitgebalanceerde bitterheid. Frisse en hoppige geur. Zachte, licht bittere afdronk.

15. Brooklyn Eipa 35,5cl
Een koperkleurig bier met fruitige, zoete en licht kruidige smaak. Geuren van citroengras, dennen en citrus. Bittere afdronk.

16. Goose Island IPA 35,5cl
Een oranje, koperkleurig bier met smaken van hopbloemen met tonen van fruit, dennennaalden en karamel. Geuren van hop en fruitige tonen van pompelmoes en perzik. Bittere afdronk.

Waarom kiezen voor KerstpakkettenXL.nl?

  • Laagste prijsgarantie
  • De beste A-merken
  • Grote showroom
  • Eigen inpakcentrale
  • Maatwerk vanaf 50 stuks
  • Stipte levering
  • Deskundig personeel
  • Grootste assortiment