BEERBOXL Limburg

Uitverkocht

Dit pakket is uitverkocht!
Jammer, net gemist!

De winderige en zonnige heuvels van Limburg blijken de perfecte plek te zijn waar hop goed gedijt. En hoewel het gewas een tijd lang niet meer in eigen land werd geteeld, groeit er sinds decennia weer hop in Zuid-Limburg én is het brouwen van, en experimenteren met eigen biersoorten populairder dan ooit.

Inhoud BEERBOXL Limburg:

01. Alfa Edel Pils 30cl
Een volle, frisfruitige pils met eigenzinnige hoppige smaak. Het water dat voor het bier wordt gebruikt wordt direct uit een bron gepompt. De hoppige smaak vloeit uit naar een licht bittere opdrogende afdronk.

02. Neubourg Chateau 33cl
Een pils met veel kleurintensiteit met smaken van verfijnde zuren, fruitige bloesemtonen en kruiden. Geuren van bloesemtonen en rijpe moutsoorten met in de afronding een verfijnde volle bitterfinesse. Lange intense afdronk.

03. Brand Weizen 30cl
Een licht geel, troebel bier met een romige smaak met tonen van citrus. Geuren van kruiden en banaan. Zachte afdronk.

04. Gerardus Blond 30cl
Een sprankelend bitter kloosterbier met kruidige en zoete smaak door specerijen en hop. Een moutige en licht kruidige geur. Een lange afdronk met rijke hopbeleving.

05. Gouverneur Brune 30cl
Een robijnrood bier met een zachte smaak, maar ook zoete tonen van toffee, rozijn, stroop en bosvruchten. Een zoete geur van snoepgoed en banaan, maar vooral yoghurt met perzik. Korte afdronk.

06. Venloosch Alt 30cl
Een amberkleurig bier uit het hart van de binnenstad. Tijdens het brouwproces wordt het bier licht gekruid met citrus en koriander, wat ook te proeven is. Volle, kruidige afdronk.

07. Gulpener Plato 18.25 30cl
Een goud blond bier met een bittere smaak. Het bier is gebrouwen ter ere van 1825, het ontstaansjaar van de brouwerij. Het bier ruikt fris en hoppig. Bittere afdronk.

08. Hop Met De Gijt 33cl
Een geel, oranjekleurig bier met een volle en levendige smaak met citrus. In de geur tonen van citrus en bloemen. Korte, licht bittere afdronk.

09. Hertog Jan Tripel 30cl
Een blond bier met een krachtige smaak, maar ook zoet, moutig en fruitig. Het bier ruikt ietwat zoet. Korte afdronk.

10. Hertog Jan Grand Prestige 30cl
Een donkerbruin bier met een zacht zoetige smaak, met tonen van mokka en koffie. Geuren van geroosterde granen die doen denken aan geroosterd brood, koffie, mokka, en banaan door de hop. Licht bittere afdronk.

11. Lindeboom Pilsener 30cl
Een sprankelend goudgeel pils met een hoppige, licht bittere smaak. Gebrouwen met kristalhelder water uit eigen bron.

12. Gulpener Urweizen
Een fris en fruitig bier met licht bittere smaak die overgaat in een zoete smaak. Daarin zijn kruidnagel en tarwe te proeven. Korte, subtiel bittere afdronk.

13. Zonnestraal 33cl
Een goudgeel blond bier met een volle, moutige en zoete smaak. Licht bittere afdronk.

14. Mongozo Banaan 33cl
Een gele banaankleurig bier, zoals de naam al doet vermoeden. Frisse, zoete bananensmaak met een vleugje bier, net zoals de geur ervan.

15. Brand Porter 30cl
Een donker bier met een geroosterde smaak van karamel en tonen verse koffie. Geuren van dezelfde karamel en koffie. Zacht bittere afdronk.

16. 7e Gijtje 2.0 33cl
Een IPA met sléchts 2,5% alcohol, maar toch boordevol van smaak. Het bewijs dat laag alcoholisch bier ook veel smaak kan hebben. Een heerlijke fris en fruitig bier.

Waarom kiezen voor KerstpakkettenXL.nl?

  • Laagste prijsgarantie
  • De beste A-merken
  • Grote showroom
  • Eigen inpakcentrale
  • Maatwerk vanaf 50 stuks
  • Stipte levering
  • Deskundig personeel
  • Grootste assortiment