BEERBOXL Pils

Uitverkocht

Dit pakket is uitverkocht!
Jammer, net gemist!

Wij erkennen de kunst van het brouwen van een goed pilsener, het vereist groot vakmanschap. Het alcoholpercentage ligt rond de 5%. Pilseners kenmerken zich door hun hoge doordrinkbaarheid en helderheid, idealiter met een knisperende hopbitterheid die niet aromatisch is.

Inhoud BEERBOXL Pils:

01. Alfa Edel Pils 30cl
Een volle, frisfruitige pils met eigenzinnige hoppige smaak. Het water dat voor het bier wordt gebruikt wordt direct uit een bron gepompt. De hoppige smaak vloeit uit naar een licht bittere opdrogende afdronk.

02. Swinckels 33cl
Een helder goudgeel pils met een hoppige, fruitige en kruidige smaak. Het kruid en fruit is ook terug te vinden in de geur. Een zachte en vriendelijke afdronk.

03. Neubourg Chateau 33cl
Een pils met veel kleurintensiteit met smaken van verfijnde zuren, fruitige bloesemtonen en kruiden. Geuren van bloesemtonen en rijpe moutsoorten met in de afronding een verfijnde volle bitterfinesse. Lange intense afdronk.

04. Amstel Bright 27,5cl
Een helder geel pils met een frisse smaak, met een vleugje honing. Geuren van grassen en limoen. Een licht bittere afdronk met fruitige tonen.

05. Bintang (Indonesië) 33cl
Een goudblond pils met oranje schijn met een licht hop- en moutsmaak en zelfs een vleugje limoen. Geuren van hooi, graan en gras. Een zoete verfrissende afdronk.

06. Bud King of Beers 33cl
Een typisch Amerikaanse pils met een zoetachtige smaak en hoog koolzuurgehalte. Oorspronkelijk komt het bier uit Tsjechië. Een korte afdronk.

07. Estaminet Pils 25cl
Een vol pils met een hoppige, licht moutige en fruitige smaak. Bittere afdronk.

08. Mythos 33cl
Een licht en fris Griekse pils met een frisse smaak met fruitige tonen dat heerlijk weg drinkt in zomerse temperaturen. Lichtzoetige afdronk.

09. Sol Mexican Beer 33cl
Een fris en fruitig Mexicaanse pils met een lekker verfrissende citroen smaak en ook veelal in de zomer wordt gedronken.

10. Tsingtao Bier 33cl
Een bleekgeel Chinese pils met een licht moutige, bruisende, milde smaak met een vleugje zoete noten aroma.

11. Becks Premium 33cl
Een karakteristiek Duitse pils dat te herkennen is aan de milde bitterheid. Het bier heeft een pure, frisse en krachtige smaak. Heldere afdronk.

12. Carlsberg 25cl
Een fris en toegankelijk Deense pils met moutige smaken, toetsen gras en een fijne bitterheid. Geuren van mout die doen denken aan graan en stro.

13. Poretti Premium Lager 33cl
Een licht en verfrissend Italiaanse pils met smaken van mout, fruit, granen en hop. Geuren van hop, mout, fruit, bloemen en granen. Een licht droge afdronk.

14. Pilsner Urquell 33cl
Een helder goudkleurige pils met een frisse, ronde en bloemige smaak. Aroma’s van de hop en het bloemige van de gist zorgen voor een frisse geur. Een licht bittere afdronk met fruitige tonen.

15. Steenberge Pilsner 25cl
Een goudgeel Belgische pils met een zacht hoppige en frisse smaak.

16. Tiger Gold Beer 33cl
Een goudgeel pils dat oorspronkelijk uit Singapore komt. Het heeft een zachte, zoete, frisse en moutige smaak.

Waarom kiezen voor KerstpakkettenXL.nl?

  • Laagste prijsgarantie
  • De beste A-merken
  • Grote showroom
  • Eigen inpakcentrale
  • Maatwerk vanaf 50 stuks
  • Stipte levering
  • Deskundig personeel
  • Grootste assortiment