BEERBOXL Trappist

Uitverkocht

Dit pakket is uitverkocht!
Jammer, net gemist!

Een trappistenbier kan alleen gebrouwen worden binnen de muren of in de nabijheid van een abdij van de Cisterciënzerorde der Stricte Observantie. Deze bewoners worden ook wel trappisten of trappistinnen genoemd. De monniken en monialen van deze abdijen leven volgens de Regel van Benedictus. Ora et Labora (bid en werk) is de rode draad in het leven van de trappisten. Proost!

Inhoud BEERBOXL Trappist:

01. La Trappe Isid’or 33cl
Een ongefilterd amberkleurig bier met een lichte zoete smaak van rozijnen in combinatie met vriendelijke bitters. Geuren van karamel en fruitigheid die aan appelstroop doet denken. Een fruitige, korte en zachte afdronk.

02. Achelse Kluis Bruin 33cl
Een donker bruin bier met kandijzoete smaak. Het bier heeft een gebrande, moutige geur. In de afdronk een bittere nasmaak met dropachtige toets.

03. Chimay Blauw Special 33cl
Een bruin getint bier met smaken van donker fruit, mout en een lichte bitterheid. Geuren van karamel, suiker en pruimen. Een lange warme en intense afdronk.

04. Orval 33cl
Een goudkleurig bier met aroma’s die doen denken aan kruidenthee met een fruitige appelkaneel tint. Geuren van frisse bloemen en limoen. Een heerlijke, middellange afdronk.

05. Rochefort 8’ 33cl
Een roodbruin bier met een licht zoete, door  de rozijnen, kruidige smaak. Lichtzoet en een beetje droog. Geuren van kruiden, fruit en licht bitter. Een bittere, complexe en lange afdronk.

06. Spencer Trappist Ale 33cl
Het enige trappistenbier buiten Europa. Het bier heeft een fruitige en kruidige smaak. Een droge afdronk met de bitterheid van de hop.

07. Westmalle Tripel 33cl
Een goudblond bier met zoete smaak. Geur van fruit als in overrijpe banaan en citrus met zelfs een tint suikerspin valt te ontdekken. Een fijne bittere afdronk die het gehemelte blijft strelen.

08. Zundert 10 Trappist 33cl
Een kastanjekleurig bier met een zachte en vriendelijke smaak die mooi in balans is met de fruitigheid van een pruim. Geuren van banaan en tropische vruchten. Een zachte en licht zoete afdronk.

09. Chimay Rood Dubbel 33cl
Een mooi koperkleurig bier met een fruitige en zacht smaak. De zachte karamel, vers brood en toast met een vleugje amandel zijn goed waarneembaar. Afdronk die zoet en licht bitter is.

10. La Trappe Quadrupel 33cl
Een donker amberbier met smaken van rozijnen, gebrand mout en tonen van banaan en abrikoos. Geuren van banaan, tropische vruchten en tonen van amandel en vanille. Licht gebrand en aangename bitter met zoete afdronk.

11. Achelse Kluis Blond 33cl
Een helder goudblond bier met een hoppige smaak met lichte karamel. Daarnaast een licht zoetige smaak met tinten van onrijp fruit. In de geur een toon van bloemen en dit onrijpe fruit. Een korte en frisse afdronk.

12. Westmalle Dubbel 33cl
Een donker, roodbruin trappistenbier dat wordt gekenmerkt door toetsen van karamel, mout en fruitige esters die doen denken aan rijpe banaan. Een droge fruitige en licht bittere afdronk.

13. Rochefort 10’ 33cl
Een donkerbruin bier  met een zachte en zoete smaak. Een geur van zuivel en yoghurt met stukjes perzik. Smaak en geur komen overeen waardoor het bier in evenwicht is. De afdronk brengt een zeer sterke cacaosmaak naar boven.

14. Zundert 8 Trappist 33cl
Een donker amberkleurig bier met een romige en droge smaak, waarin noten en zoethout te herkennen zijn. Een zoete geur van toffee en vijg, een fruitige geur van vruchten en aardbei maar ook een bepaalde kruidigheid. Een lichte zoet- en bitterheid in de afdronk die perfect samengaan.

15. La Trappe Blond 33cl
Een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere, en moutige smaak. Geuren van fruitige aroma’s gaan mooi samen met zoete aroma’s van mout. Vriendelijke afdronk.

16. Rochefort 6’ 33cl
Een diep goudkoperen bier die licht en fruitig van smaak is en karamel als je het langer in de mond houdt. Geuren van karamel en donkerfruit. Een zoete suikerachtige afdronk wat een sprankelend gevoel in de mond geeft.

Waarom kiezen voor KerstpakkettenXL.nl?

  • Laagste prijsgarantie
  • De beste A-merken
  • Grote showroom
  • Eigen inpakcentrale
  • Maatwerk vanaf 50 stuks
  • Stipte levering
  • Deskundig personeel
  • Grootste assortiment