BEERBOXL Tripel

Uitverkocht

Dit pakket is uitverkocht!
Jammer, net gemist!

Tripels kenmerken zich door het relatief stevige alcoholvolume en een fruitige, kruidige smaak. De paters van Westmalle gebruikten de naam voor het eerst, maar dit type bier werd al langer in België gebrouwen. Het is nu niet meer weg te denken als Belgische klassieker. Het gebruik van pilsmout en de toevoeging van suikers geven het bier een volle smaak met een hoge doordrinkbaarheid. De Belgische gisten zorgen voor fruitige esters in smaak en aroma. Alcoholpercentages schommelen tussen de 7,5% en 9,5%.

Inhoud BEERBOXL Tripple:
01. La Trappe Tripel 33cl
Een trappistenbier met een frisse en zacht bitterzoete smaak met lichte fruittonen zoals abrikoos. Fruitige geur van mandarijn en citrus. Een licht droge afdronk met fijne bitterheid.

02. Leffe Tripel 33cl
Een blond abdijbier met een evenwichtige smaak door zoete tonen van zoethout en gedroogde vruchten. Een fruitige geur met een lichte zoetheid van karamel en kaneel. In de afdronk lichte zoetheid.

03. Affligem Tripel 30cl
Een helder, amberkleurig bier dat smaakt naar de zoetheid van restsuiker gecombineerd met abrikoos en perzik. Geuren van versgebakken brood, banaan en rijp fruit. Een kruidig en bittere afdronk.

04. Grimbergen Tripel 33cl
Een bitter-zoete, pittige en volronde smaak vanwege de kandijsuiker en mengeling van hopsoorten. Geuren van sinaasappel, citrus en een toontje koriander. Een warme afdronken met droge nasmaak.

05. Maallust Tripel 30cl
Een stevig gehopt bier met kruidige smaak, vol van mout. De geur is stevig en kruidig. Een mooie hopbitterheid in de afdronk.

06. Westmalle Tripel 33cl
Een goudblond bier met zoete smaak. Geur van fruit als in overrijpe banaan en citrus met zelfs een tint suikerspin valt te ontdekken. Een fijne bittere afdronk die het gehemelte blijft strelen.

07. Maredsous Triple 33cl
Een bier met geelkoperen kleur met een behoorlijk bittere en fruitige smaak. Geuren van ananas op siroop, sinaasappel en zelfs noten. In de afdronk lijkt het bier iets weg te hebben van grapefruit.

08. Scheeps + Recht 33cl
Een tripel bier verrijkt met een vleugje kruidnagel waardoor het een zoet en kruidig krijgt. Het bier voelt rond en fluweelachtig in de mond met een lange afdronk.

09. Tongerlo Prior 33cl
Een authentieke Belgische tripel met een romige smaak in combinatie met fruitigheid. Geuren van brood en frisse bloem met een licht bittere afdronk met fruitige tonen.

10. Texels Tripel 30cl
Een donkergeel, lichtoranje bier met krachtige smaak vol hop, droog en tinten van sinaasappel. Geuren van bloemige hop en citrus met tonen van honing. Een krachtige afdronk met hopbitterheid.

11. Berging B3 Tripel 33cl
Een krachtige tripel met een licht kruidige en zachte bittere smaak. Door het gebruik van de hopsoorten krijgt dit bier een licht kruidig aroma.

12. ‘t IJ Zatte 33cl
Een stevig goudgeel bier met een licht zoete smaak. Geuren van vers fruit met een vleugje graan. Een fijne droge afdronk.

13. Koene Ridder Tripel 33cl
Een stevige tripel met een aroma van koriander en verse fruitige hop in combinatie met een moutsmaak. Een zachte afdronk door de citrusvruchten en het zoethout.

14. Davo Road Trip 33cl
Een friskruidige tripel met een licht zoete en fruitige smaak. Door het fruitige karakter is deze tripel heel toegankelijk en daardoor gevaarlijk doordrinkbaar.

15. Karmeliet Tripel 33cl
Een rijk en kruidig bier met een frisse en bittere smaak, die na enige tijd zoet wordt. Geuren met tonen van vanille, bruine suiker, perzik en banaan met een vleugje citrus. Een aangename afdronk.

16. Turf’n Surf Tripel 33cl
Verwelkom rook en zout. Deze tripel smaakt fruitig, zoet en lichtbitter. De geur is fruitig, kruidig met zelfs een lichte turfrook. Een ietwat ziltige afdronk.

Waarom kiezen voor KerstpakkettenXL.nl?

  • Laagste prijsgarantie
  • De beste A-merken
  • Grote showroom
  • Eigen inpakcentrale
  • Maatwerk vanaf 50 stuks
  • Stipte levering
  • Deskundig personeel
  • Grootste assortiment