De laatste 3 van dit product!

26 artikelen
 40,00  32,00
12 artikelen
 50,00  40,00
17 artikelen
 55,00  45,00
17 artikelen
 55,00  47,50
15 artikelen
 70,00  55,00
23 artikelen
 72,50  65,00
22 artikelen
 80,00  70,00
19 artikelen
 77,50  70,00

Een goedkoop kerstpakket vindt u in ons assortiment!

Op zoek naar een perfecte, maar toch een goedkoop kerstpakket voor uw personeel? Ontdek de unieke selectie van goedkope kerstpakketten bij KerstpakkettenXL!Waarom meer betalen als kwaliteit ook voordelig kan zijn? Onze kerstpakketten goedkoop bieden de perfecte balans tussen prijs en waarde. Onze kerstpakket goedkoop zijn betaalbaar én kwalitatief. Ook zijn ze er voor iedereen: met een breed scala aan pakketten, is er voor elk wat wils.We staan klaar om u te helpen bij het samenstellen van de perfecte pakketten voor al uw medewerkers. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen.

Kerstpakket goedkoop van KerstpakkettenXL

Het vinden van het juiste kerstpakket dat past binnen uw budget is niet altijd even eenvoudig. Daarom hebben we een uitgebreide collectie samengesteld met goedkope kerstpakketten van hoge kwaliteit. Ons doel is om u te voorzien van geweldige opties die uw medewerkers zullen waarderen, zonder dat het een fortuin kost.Waarom zou u moeten kiezen voor onze goedkope kerstpakketten? Het antwoord is simpel: wij bieden betaalbare pakketten van hoge kwaliteit. We begrijpen dat u wilt besparen op kosten, maar niet op de waarde van uw kerstpakketten. Daarom hebben we samengewerkt met leveranciers die hoogwaardige producten aanbieden tegen een redelijke prijs. Zo kunt u uw medewerkers verwennen zonder een grote hap uit uw budget te nemen. Bekijk ook onze kleine kerstpakketten als dat beter bij uw medewerkers past.

Kerstpakketten goedkoop kopen doet u bij KerstpakkettenXL!

Onze goedkope kerstpakketten zijn er in verschillende thema's en stijlen, zodat er voor iedereen wel iets bij zit. Heeft u medewerkers die houden van zoete of liever hartige snacks? Of bent u van plan om dit jaar uit te pakken met een kerstpakket dat niet uit eten of drinken bestaat? Ook dan hebben wij het perfecte pakket voor hen klaarstaan.Daarnaast bieden we ook luxe pakketten aan voor degenen die net dat beetje extra willen. Wat uw voorkeur ook is, wij hebben het kerstpakket dat u zoekt!En het beste van alles? Onze levering is beschikbaar in Nederland en België. Dus ongeacht waar uw bedrijf is gevestigd, zorgen wij ervoor dat uw kerstpakketten op tijd worden afgeleverd. Zo kunt u zich concentreren op andere belangrijke zaken terwijl wij ervoor zorgen dat uw medewerkers een geweldige kerst hebben.

Duurzaamheid is ook een belangrijk aspect bij een goedkoop Kerstpakket

We willen ervoor zorgen dat onze goedkope kerstpakketten een positieve impact hebben op mens en milieu. Daarom worden al onze pakketten duurzaam samengesteld. We werken samen met leveranciers die aandacht besteden aan milieuvriendelijke materialen en productieprocessen. Op deze manier kunt u uw waardering tonen aan uw medewerkers zonder het milieu te belasten. Bekijk daardoor ook eens onze biologische kerstpakketten.

Hoeveel kost een goedkoop kerstpakket bij KerstpakkettenXL?

De prijzen van onze goedkope kerstpakketten variëren afhankelijk van het specifieke pakket dat u kiest. We bieden echter altijd betaalbare opties aan die passen binnen verschillende budgetten. Van een goedkoop kerstpakket van €10 of een luxe kerstpakket van €50, bij KerstpakkettenXL hebben we zeker iets wat binnen uw budget past.Een betaalbaar kerstpakket dat toch een geweldige waardering biedt is het kerstpakket top waardering, verkrijgbaar voor slechts €10! Dit pakket bevat maar liefst 7 artikelen die perfect zijn voor de feestelijke periode.In het kerstpakket top waardering vindt u een heerlijke fles sparkling grape van 0,75 liter, perfect voor het toasten op de feestdagen. Daarnaast bevat het pakket feest chocolade, Lay's sensations chips, knapperige kerstkoekjes, pretzel sticks en als kers op de taart een jaar puzzel om uw brein tijdens de vakantie te stimuleren. Met de variëteit aan lekkernijen en de feestelijke verpakking is het de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar kerstpakketten goedkoop. Wil je iets bijzonders? Bekijk dan eens onze unieke kerstpakketten.

Pas het kerstpakket goedkoop aan uw wensen aan

U heeft vanzelfsprekend uw eigen unieke stijl en voorkeuren. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om kerstpakketten op maat te laten maken. Van het toevoegen van specifieke producten of uw bedrijfslogo op het pakket laten drukken, of andere aanpassingen wilt maken, wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie en de beschikbare opties.

Groot aantal kerstpakketten goedkoop bestellen? Geen probleem!

Heeft u een groot aantal kerstpakketten goedkoop nodig voor al uw medewerkers? Bij KerstpakkettenXL kunnen we grote bestellingen aan en helpen we u graag bij het samenstellen van de perfecte pakketten. Van 10 goedkope kerstpakketten tot 1000 kerstpakketten online bestellen, wij hebben de ervaring en middelen om het voor u te regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.