BBQ Kerstpakketten

 

Bent u opzoek naar de beste en lekkerste BBQ kerstpakketten? Dan bent u bij Kerstpakkettenxl op het juiste adres!

De laatste jaren ruik je het steeds vaker tijdens je kerstwandeling: de onmiskenbare lucht van een bbq. Het buitenleven in het algemeen en barbecueën in het bijzonder, krijgt tijdens de feestdagen een steeds belangrijkere rol. Er is dan ook niets leuker dan met kerstmis een gezellige barbecue met uw familie en vrienden in een prachtig winters weertje.

Daarom hebben wij een aantal bbq kerstpakketten samengesteld voor het optimaal genieten met uw familie en vrienden.

Met een keuze uit maar liefst 6 BBQ pakketten kunt u de juiste keuze maken.

U heeft de volgende keuzes voor een bbq kerstpakket uit ons assortiment:

Kerstpakket BBQ King

Dit stoere pakket bevat een traditionele barbecue en smoker in één. Een smoker maakt het mogelijk om vlees te roken of langzaam te garen zonder dat je het direct boven de hittebron plaatst. Hierdoor wordt de kans op een aangebrand stukje vlees kleiner, en krijgt het vlees een lekkere rooksmaak.   Ook zitten er allerlei lekkernijen bij om de BBQ nog gezelliger en leuker te maken.

Kerstpakket Go BBQ

Dit geweldige pakket is bedoeld voor de echte bbq liefhebbers. Naast heerlijke producten voor een gezellige avond, bevat dit pakket een barbecue roker, een bbq starter, bbq tang, bbq want, een hamburgermaker, een robuuste serveerplank en het ultieme bbq boek: Smokey Goodness.

Kerstpakket BBQ Bites

Naast heerlijke producten voor een gezellige avond, bevat dit pakket een bbq starter, bbq want, een hamburgermaker, een robuuste serveerplank en het boek: Smokey Goodness, Burgers & Bbq Bites. Een pakket voor de echte liefhebbers van de bbq.

Kerstpakket Rough & Authentic

Dit pakket is voor de liefhebbers van buiten koken in koude omstandigheden. Terwijl de bbq op temperatuur komt, geniet u met vrienden van een lekker biertje. Zo kunt u lekker buiten zitten bij een warme bbq en lekker eten maken.

Kerstpakket Starter

Dit is een pakket voor een leuk en gezellig avondje bbq. Er zit een starter bij die zorgt dat de briketten makkelijk kunnen worden aangestoken. Daarnaast zitten er nog meer lekkernijen tussen die zorgen voor een optimale sfeer tijdens de bbq.

Kerstpakket Stoer

Naast heerlijke producten voor een gezellige avond, bevat dit pakket het boek: Smokey Goodness, Burgers & Bbq Bites. Een pakket voor de echte genieters!

Klik op 1 van de bovenstaande kerstpakketten voor meer informatie en om deze te bestellen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers via 0512-570077 of via de mail: verkoop@kerstpakkettenxl.nl