Verschillende mensen, verschillende wensen. Een vogelvlucht door onze landenthema's.

Lees meer

Benieuwd naar de nieuwste trends van 2018? In dit blog lees je er alles over!

Lees meer

Neem een kijkje in onze persoonlijke Top 5 musthave Kerstgeschenken. Gebasseerd op de trends van 2018.

Lees meer

ultieme-kerstgeschenk-kerstpakkettenxl

Op zoek naar het ultieme kerstgeschenk? Voor verschillende categorieën hebben we een ultiem geschenk uitgezocht. Bekijk ze hier.

Lees meer

kerstpakketten top 10 kerstpakkettenxl

Te veel kerstpakketten om uit te kiezen? Bekijk hier onze Kerstpakketten Top 10 met thema's als Duurzaam, Beauty & Health en Familie.

Lees meer

Met een kerstpakket idee helpen wij u als werkgever om een traditie in stand te houden. Er is namelijk een tijd van werken, maar ook een tijd van ontspannen.

Lees meer

Origineel kerstpakket nodig van KerstpakkettenXL? Speciaal voor werknemers of zakenrelaties vindt u bij ons kwalitatief hoogwaardige producten, prachtig verpakt!

Lees meer

Een wellness kerstpakket legt uw werknemers helemaal in de watten. Aan het eind van het jaar is iedereen toe aan periode van rust om daarna weer hard aan de slag te kunnen gaan.

Lees meer

Zelf een kerstpakket samenstellen is bij uitstek geschikt wanneer u de gehele inhoud zelf wilt bepalen. U bent immers degene die het beste weet wat in de smaak zal vallen.

Lees meer

Fair trade kerstpakketten zijn geschikt voor de bewuste consument, die door het geven van een dergelijk kerstpakket maatschappelijke betrokkenheid laat zien.

Lees meer

Kerstmis is dé gelegenheid om uw relaties een klein gebaar te sturen. Kerstpakketten XL heeft een breed aanbod aan mooie relatiegeschenken met kerst.

Lees meer

Door de crisis hebt u als ondernemer wellicht uw twijfels bij het kerstpakket voor dit jaar. Het is elk jaar toch weer een kostenpost en gemakkelijk om te schrappen. Toch is dit niet een slimme zet!Lees meer

Hoe zit het nu precies met de belasting bij de aanschaf van kerstpakketten? Tot welk bedrag mag u als ondernemer de uitgave aan kerstpakketten en kerstgeschenken aftrekken van de belasting? Wij hebben het voor u uitgezocht voor 2016.

Lees meer

Vanaf 1.000 pakketten kunnen wij kerstpakketten personaliseren en is een custom made kerstpakket mogelijk. 

Lees meer

Waar komt het kerstpakket vandaan? - De oorsprong van het kerstpakket

Lees meer

Kerst is in Australië een hele andere beleving dan in Europa, of Amerika. In tegenstelling tot hier, is het in Australië rond kerst immers lekker warm en zijn de dagen lang.  Geen sneeuw of kou, maar zand en warmte. Toch zijn de kerstkaarten daar niet anders dan hier: plaatjes met kerstbomen, hulst en sneeuw – in niets lijkend op de werkelijke kerst in Australië.

Lees meer

Kerst begint in Amerika al veel eerder dan 25 december. Zodra het koud wordt buiten, zijn de mensen op kerst gericht. Ze versieren de huizen met heel veel lichtjes, hoe meer hoe beter.

Lees meer

Kerst in Engeland is te vergelijken met kerst in Amerika. Al ver voor de kerst zijn de straten en huizen versierd met lichtjes en Londen is dan ook rond de kerst een populaire reisbestemming.

Lees meer

Bent u verantwoordelijk voor het inkopen van kerstpakketten voor uw bedrijf, maar weet u niet bij welke kerstpakketten leverancier u dit het beste kunt doen?  Dan bent u nu op de juiste website terechtgekomen. Kerstpakketten XL is een uiterst ervaren en betrouwbare leverancier van kerstpakketten.

Lees meer

Hoe wordt kerst gevierd wereldwijd en wat is de oorsprong van kerst? Lees het hier.

Lees meer

web-monitoring-ok