Maatwerk

MAATWERK IN KERSTPAKKETTEN
Meer dan 1.000 kerstpakketten? Dan is compleet maatwerk mogelijk. Maatwerk verschilt van samenstellen.

Hieronder enkele voorbeelden van geheel custom made kerstpakket.

 

Think inside the box
Bij KerstpakkettenXL bieden wij kerstpakketten aan, in een op maat gemaakte verpakking. De traditionele kerstdoos kan helemaal naar smaak worden vormgegeven. U kunt zelf een logo of ontwerp aanleveren, maar ook kunnen wij hierin diverse voorstellen doen die aansluiten bij het gewenste thema. Denk hierbij aan kerstpakketten op maat met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Er zijn hierin ontzettend veel mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld de binnenkant van de deksel laten bedrukken of uw eigen logo op de buitenkant van de doos? Of dacht u meer aan een krat, bewaardoos of blik i.p.v. de traditionele kerstdoos? Het is allemaal mogelijk! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Private label
Er is keuze uit duizenden cadeaus welke wij voor u laten maken in de gewenste kleurstelling en/of voorzien van uw eigen logo. Zo creëert u een eigen merknaam. Denk hierbij aan bijvoorbeeld badhanddoeken geprint met uw eigen logo of een badjas, geborduurd met de bedrijfsnaam. Of wat dacht u van een klassiek bordspel, helemaal in uw uitstraling en met eigen geformuleerde spelkaarten. Alles kan!

Fifty ways of food
Ook foodartikelen kunnen wij leveren, voorzien van een eigen wikkel. Compleet op maat ontworpen. Zo kunt u het pakket nóg meer laten aansluiten bij de boodschap die u uw medewerkers wilt meegeven.

Alles is mogelijk
Bent u enthousiast geworden van bovenstaande informatie en heeft u speciale wensen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers om een afspraak te maken. Dit kan bij ons in de showroom, maar wij komen ook graag bij u op locatie. In een vrijblijvend gesprek bespreken we uw wensen en informeren wij u over alle mogelijkheden. Als alles besproken is, vertalen wij uw wensen creatief door naar ludiek maatwerk. Zodra dit rond is, komen wij het concept bij u presenteren. Is ons voorstel niet naar uw smaak? Niets aan de hand. Het traject is kosteloos en geheel vrijblijvend. Gelukkig leert de ervaring dat er meestal hele verrassende voorstellen uit komen, die enorm in de smaak vallen bij onze klanten. Mocht alles naar wens zijn, dan voeren wij met veel plezier het traject voor u uit, om u te kunnen toevoegen aan onze uitgebreide map met tevreden klanten.

Levering
Ook in de levering is veel mogelijk. We kunnen de pakketten leveren op pallets, maar ook in rolcontainers, individueel bij de medewerkers thuis en zelfs naar het buitenland. Transport kan volledig op maat ingericht worden.

 

MAATWERK IN EIGEN KEUZE KERSTPAKKETTEN

De giftcard met een unieke bestelcode!

De luxe giftcard, die uw medewerkers toegestuurd krijgen, is van zichzelf al een prachtig exemplaar. Wilt u liever een gepersonaliseerde variant, ontworpen in uw eigen huisstijl? Dan is dat zonder extra kosten mogelijk.

Startpakket
Vind u het leuk om de giftcard te vergezellen van een cadeautje om het moment van uitgifte extra leuk te maken? Hiervoor bieden wij een uitgebreid assortiment met startpakketten aan, waaruit u zelf een keuze kunt maken. Ook is het mogelijk om ons een voorstel te laten doen wat betreft de vormgeving van de giftbox en/of het startpakket, gebaseerd op uw wensen. Standaard sturen wij de giftboxen gratis naar uw bedrijf. Uiteraard kunnen wij de giftboxen ook bij de medewerkers thuis af laten leveren, dan heeft u er logistiek geen omkijken meer naar. Wij regelen alles voor u.

Webshop
Op het online gebied is ook veel mogelijk. Uw bedrijfsnaam zou bijvoorbeeld geïntegreerd kunnen worden in de URL van het webadres. De webshop zal compleet in uw huisstijl worden opgemaakt zodat uw medewerkers als het ware op uw eigen cadeausite inloggen. Denk hierbij aan een webshop, voorzien van uw huisstijl en kleuren, gecombineerd met het eigen logo, de bedrijfsnaam en slogan. Een welkomsttekst van de bestuurders van uw bedrijf, een foto of een video kan het eerste scherm zijn wat de medewerkers zien na het inloggen.


Assortiment
Het webshop assortiment is ook helemaal naar uw eigen smaak in te richten. Wilt u bijvoorbeeld een aantal artikelen niet laten zien, of juist wel. Dat kan! Tevens kunt u eigen producten of goede doelen toevoegen.

 

Levering
Standaard worden alle kerstgeschenken, bij de medewerkers thuis afgeleverd. Ontvangt u liever alles in één zending bij u op het bedrijf, dan is dit ook mogelijk. De zending zal worden geleverd op een door u vooraf bepaalde datum. Alle afzonderlijke pakketten zijn dan op naam en/of afdeling, op alfabet gesorteerd, zodat het uitreiken soepel verloopt. Zendingen naar het buiten behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Geldigheid cadeaucheques
Alle giftcards zijn standaard te gebruiken tot 1 februari 2020. In overleg kunnen wij voor u een andere sluitingsdatum hanteren. Wanneer er een aantal medewerkers nog geen kerstpakket besteld hebben, ontvangen zij een verrassingspakket. Dit omdat het vaak geen bewuste keuze is om niet te bestellen. Als u deze medewerkers niets wilt geven, dan is het onder voorwaarden ook een mogelijkheid om een creditnota, boekenbonnen of een bol.com cadeaubon te krijgen voor medewerkers die niet besteld hebben.

Alle mogelijkheden
Om een lang verhaal kort te maken, vanaf 1.000 pakketten zijn er eindeloos veel mogelijkheden en zijn de (Eigen Keuze) kerstpakketten volledig in te richten en te organiseren naar uw wensen. In ons traject, gaan wij in een persoonlijk gesprek, uw wensen inventariseren en op basis daarvan een gericht en creatief voorstel voor u uitwerken. Dit voorstel heeft tegelijkertijd als doel, het u zo eenvoudig mogelijk te maken. Wij nemen u graag het hele project uit handen, maar nemen u wel er wel zoveel mogelijk in mee. Neem contact op met één van onze medewerkers en plan snel een afspraak.

Een ongekend aantal geschenken,belevenissen, goede doelen, kerstpakketten, tijdschriften etc.

Neem contact op met onze klantenservice en plan een afspraak.