De laatste 3 van dit product!

26 artikelen
 40,00  32,00
12 artikelen
 50,00  40,00
17 artikelen
 55,00  45,00
17 artikelen
 55,00  47,50
15 artikelen
 70,00  55,00
20 artikelen
 90,00  77,50

Nieuwjaarscadeau: maak indruk met unieke en gepersonaliseerde geschenken

Bent u op zoek naar het perfecte nieuwjaarscadeau? Zoek dan niet verder! Bij ons vindt u een breed assortiment aan unieke en gepersonaliseerde geschenken die perfect passen bij de goede voornemens van uw dierbaren. Daarnaast bieden wij ook gezondheids- en welzijnsproducten die de ontvangers zullen helpen om het nieuwe jaar goed te beginnen.

Bij ons staat gemak voorop. Ons bestelproces is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, zodat u snel het perfecte geschenk kunt vinden en bestellen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw nieuwjaarsgeschenk snel wordt geleverd, zodat u ze op tijd in huis heeft voor de feestdagen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over last-minute cadeau stress.

Kiest u voor een bedrukt nieuwjaarscadeau?

Bij het kiezen van een nieuwjaarsgeschenk wilt u natuurlijk iets bijzonders geven. Iets dat uw waardering laat zien en tegelijkertijd een blijvende indruk achterlaat. Bedrukte geschenken kunnen hiervoor de perfecte oplossing zijn.

Bij KerstpakkettenXL hebben we een ruim assortiment aan bedrukte nieuwjaarsgeschenken waaruit u kunt kiezen. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van bedrukte geschenken en hoe deze uw personeelsleden of relaties kunnen verrassen.

Alle artikelen worden met zorg verpakt

Bij KerstpakkettenXL weten we als geen ander dat de presentatie van een geschenk net zo belangrijk is als het cadeau zelf. Daarom worden al onze artikelen met veel zorg in feestelijke dozen verpakt. Hierbij zorgen we ervoor dat alle etiketten naar boven gericht zijn en extra beschermd worden met feestelijke cellofaan sliertjes van gerecyclede materialen. Het geheel wordt op een feestelijke manier verpakt, zodat het echt voelt als een cadeau.

Nieuwjaarsgeschenk met keuze uit verschillende thema's

Een nieuwjaarsgeschenk moet passen bij de ontvanger. Daarom bieden wij bij onze nieuwjaarscadeaus en Kerstpakketten in diverse thema's aan waaruit u kunt kiezen. Houden uw personeelsleden van lekker eten, ontspanning of juist avontuur? Er is altijd een thema dat bij hen past. Op die manier kunt u echt laten zien dat u moeite heeft gedaan om een persoonlijk en passend geschenk te geven.

Het geven van nieuwjaarscadeaus is een mooie traditie die ervoor zorgt dat we onze waardering en genegenheid tonen aan onze dierbaren. Met ons brede assortiment aan unieke en gepersonaliseerde geschenken, gezondheids- en welzijnsproducten en duurzame opties, kunt u dit jaar echt indruk maken. Bestel nu en zorg ervoor dat uw geschenken opvallen tijdens de feestdagen!

Drankgeschenken als origineel idee

Een nieuwjaarsgeschenk kan ook een drankgeschenk zijn. Dit is niet alleen origineel, maar ook een leuke manier om uw personeelsleden te verrassen. Bij KerstpakkettenXL hebben we verschillende drankgeschenken waaruit u kunt kiezen. Denk hierbij aan mooie wijnen, champagnes of speciaalbieren. Met een drank cadeau wenst u uw personeelsleden niet alleen een Gelukkig Nieuwjaar toe, maar ook een gezellig nieuw jaar.

Duurzaamheid staat voorop

Steeds meer mensen hechten waarde aan duurzaamheid. Daarom bieden wij ook duurzame nieuwjaarsgeschenken aan. Denk bijvoorbeeld aan biologische en fairtrade producten, herbruikbare waterflessen en eco-vriendelijke verzorgingsproducten. Met deze geschenken laat u niet alleen zien dat u geeft om de ontvanger, maar ook om het milieu.

Maak dit jaar indruk met originele en persoonlijke nieuwjaarsgeschenken

Bij KerstpakkettenXL hebben we een ruim assortiment nieuwjaarsgeschenken waaruit u kunt kiezen. Door te kiezen voor een thema dat past bij de ontvanger en eventueel een drankgeschenk toe te voegen, kunt u een persoonlijk en origineel cadeau geven. Laat uw personeelsleden weten dat u om hen geeft en wens hen een Gelukkig Nieuwjaar en een gezellig jaar toe!

Kan ik het nieuwjaarscadeau personaliseren?

Ja, absoluut! Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw nieuwjaarscadeau te personaliseren en zo een extra speciaal tintje toe te voegen. We begrijpen dat het geven van een gepersonaliseerd cadeau veel meer betekenis heeft en een blijvende indruk achterlaat bij degene die het ontvangt.

Een populaire keuze is om namen, initialen of een persoonlijke boodschap te laten graveren op het geschenk. Hiermee creëert u een uniek en persoonlijk cadeau dat volledig afgestemd is op de ontvanger.

Het personaliseren van uw nieuwjaarscadeau is een geweldige manier om het nog specialer te maken. Kent u iemand die Halal is? Dan hebben wij ook het perfecte Halal kerstpakket.

Bestel nu en zorg ervoor dat jouw geschenken opvallen tijdens de feestdagen

Waar wacht u nog op? Bestel nu en maak dit jaar echt indruk met uw nieuwjaarsgeschenken. Van een uniek, gepersonaliseerd of duurzaam nieuwjaarscadeau, bij ons vindt u het allemaal. Met onze aandacht voor kwaliteit en service weten wij zeker dat u het perfecte geschenk zult vinden waar uw partners, relaties en medewerkers dolblij mee zullen zijn. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment van kerstpakketten. Zo kan je ook een hip kerstpakket kiezen.