Kerstgeschenken

Kerstgeschenken kopen voor uw personeel of partners 

Bent u al van plan om de zakelijke kerstgeschenken aan te schaffen die u dit jaar nodig zult hebben? Doordat bij KerstpakkettenXL alles naar wens en op maat besteld kan worden, hoeft u niet verder te zoeken voor een kerstgeschenk. Zo wordt het voor u veel gemakkelijker om uw collega’s, medewerkers en partners deze feestdagen te verrassen.  

Kwaliteit en selectie staan bij ons hoog in het vaandel, en wij willen ervoor zorgen dat u, als werkgever, een ruime keuze aan kerstgeschenken ter beschikking heeft voor uw werknemers en andere zakenrelaties. Het is mooi dat u middels een kerstgeschenk erkenning geeft voor al het harde werk dat zij gedurende het jaar hebben verricht.  

Kerstgeschenken voor binding met uw personeel en partners 

Zonder hen zou uw bedrijf niet kunnen functioneren. Als werkgever kunt u bij ons een bestelling plaatsen voor een gevarieerde selectie van kerstgeschenken, want wij gaan tijdens de feestdagen tot het uiterste. Onze selectie van cadeaus blijft zich het hele jaar door uitbreiden. U kunt al uw medewerkers, jong en oud een kerstgeschenk op maat geven door een keuze te maken uit een gevarieerd assortiment van luxueuze cadeaus en geschenkmanden.  

Omdat wij zo’n grote keuze hebben, kunt u vol vertrouwen winkelen, wetende dat u voor iedereen op uw lijst een passend Kerstgeschenk zult ontdekken. Kies ook voor ons kerst keuze cadeau! Hiermee kan uw personeel zelf kiezen wat zij als Kerstgeschenk of relatiegeschenk willen ontvangen: een goed doel steunen, een cadeaubon of iets anders. De keuze is aan henzelf! 

Kerstgeschenk kopen: u kunt kiezen uit verschillende thema’s kerstgeschenken 

Wanneer u online kerstgeschenken voor uw bedrijf bestelt, kunt u profiteren van het feit dat alles met slechts een paar muisklikken georganiseerd kan worden. Een kerstgeschenk samenstellen dat getuigt van dankbaarheid kan soms een uitdaging zijn. Wij zijn er om u te helpen, wanneer u het nodig heeft Zo wordt een kerstgeschenk kopen wel heel eenvoudig!  

Wij hebben talrijke kerstpakketten, waaronder veel van de bekendste standaard kerst bundels. U kunt erop rekenen dat wij de hoogste kwaliteit leveren tegen de voordeligste tarieven. Er zijn heel wat voordelen verbonden aan het gebruik van geschenken, en die voordelen zijn er ook als u traditionele kerstgeschenken aan uw personeel wilt geven.  

Blader door de online catalogus kerstgeschenken van KerstpakkettenXL 

Op elk moment dat het u uitkomt, kunt u door onze selectie van geschenken bladeren die online beschikbaar zijn. Wilt u uw box zelf samenstellen of enkele onderdelen van de bundel veranderen wanneer het u uitkomt? Onze medewerkers van de klantendienst kunnen u daarbij helpen en informatie geven over de verschillende mogelijkheden die er zijn.  

Een kwaliteitsgarantie van 100%, fantastische service, een snelle levering, een eerlijke prijs en altijd een ruime keuze cadeaus! U mag er gerust even over nadenken: er is nog tijd om de artikelen uit te stippelen die in uw kerstgeschenk zullen gaan. Zo kunt u inspiratie opdoen wanneer ons aanbod actief wordt.  

Onze traditionele kerstgeschenken blijven jaar na jaar populair 

Deze kerstgeschenken zijn gevuld met eetbare lekkernijen en verfrissende drankjes. U kunt zelf bepalen wat er in de pakketten gaat, en het is mogelijk er luxueuze producten in op te nemen en praktische artikelen die nog lang na de feestdagen gebruikt kunnen worden.  

Wat dacht u van een snijplank, een aantal mooie glazen, een paar opvallende serveerschalen, en een kookboek. Een kerstgeschenk kopen voor uw personeel kan zo uniek mogelijk gemaakt worden bij KerstpakkettenXL! Bovendien bieden wij in onze collectie een prachtige verscheidenheid voor elke prijsklasse, waaronder een luxe en een wat minder dure keuze. De kosten van onze vakantiemanden variëren. 

Wij ontzorgen u tijdens de Kerst door de Kerstgeschenken te verzorgen via onze eigen bezorgdienst 

U heeft het ongetwijfeld erg druk tijdens de kerstperiode, veel te druk om online een kerstgeschenk te kopen voor al uw personeelsleden. Bij KerstpakkettenXL hebben wij daar rekening mee gehouden. Het maakt niet uit hoeveel de bestelling kost, uw cadeau’s worden op de door u gekozen dag op de adressen van uw werknemers afgeleverd. Wanneer u uw bestelling invoert, kunt u een leveringsdatum opgeven. Wilt u een kerstgeschenk kopen? Op onze website kunt u dat snel en moeiteloos doen! 

Heeft u uw keuze laten vallen op een BBQ kerstpakket voor al uw personeelsleden? Of wilt u liever een kerstpakket met een landenthema voor het hele bedrijf? Geen probleem! Wij versturen kerstgeschenken naar zowel kleine als grote bedrijven en hun medewerkers in heel Nederland en België. Iedereen kan bij ons terecht voor een kerstgeschenk. 

U kunt snel en gemakkelijk een bestelling plaatsen voor uiteenlopende kerstgeschenken. Maak ten volle gebruik van de mogelijkheden en voordelen die wij u bieden.