[Kerstpakketten] bestellen

Kerstpakketten bestellen doe je gemakkelijk en snel bij Kerstpakketten XL!

Bent u opzoek naar het juiste kerstpakket voor uw werknemers? Dan bent u bij kerstpakketten XL aan het juiste adres!

Kerstpakketten met veel inhoud. Dat is waar wij voor staan. We bieden u een groot aantal bijzonder ruim gevulde kerstpakketten. Wij bieden pakketten met de meeste artikelen aan zodat de ontvanger ook echt iets heeft om uit te pakken. Kerstpakketten die u met een gerust hart aan kunt bieden aan uw collega’s of medewerkers. Elk jaar blijkt weer dat veel van onze vaste klanten kiezen voor onze kerstpakketten. Wij stellen deze pakketten met uiterste zorg samen waarbij we letten op bruikbaarheid, houdbaarheid, breuk-gevoeligheid en prijs. Maar ook de samenstelling qua kleur is natuurlijk van groot belang. Het oog wil tenslotte ook wat.

Kerstpakketten XL biedt kerstpakketten aan in allerlei verschillende soorten en maten. Zo bieden wij ook duurzame pakketten aan. De verpakkingen van deze pakketten zijn zo mooi, dat het zonde is om het bij het afval te gooien. Ook hoeft u het milieu er niet mee te belasten. Met behulp van inspirerende recycle-tips kunt u de verpakkingen eenvoudig een tweede leven geven. Zoals bijvoorbeeld een telefoonhoesje, windlicht of servetring. Daarnaast verkopen we kerstpakketten in verschillende thema’s zoals:

 

 

Dit betekent dat ons assortiment breed en uitgebreid is. Wij besteden veel tijd en energie aan het samenstellen van onze collectie kerstpakketten. wij willen iedereen uiteraard zo veel mogelijk keuze bieden. Zodat we er zeker van zijn dat het ideale kerstpakket er tussen zit. Daarnaast willen we u geen te kort doen qua aanbod. Het is natuurlijk niet eenvoudig om het juiste kerstpakket te kiezen en dat begrijpen we heel goed. Als u er niet uitkomt op een of andere manier en u heeft vragen, dan kunt u heel gemakkelijk contact opnemen met een van onze specialisten. Wij hebben deskundig personeel voor u klaar staan die bereid zijn om u met alle vragen te helpen. Belt u gerust naar 0512-570 077 en dan wordt u te woord gestaan door een van onze medewerkers.

Onze Kerstpakketten bieden wij in verschillende prijsklassen aan. Wij garanderen u de laagste prijs garantie. Zo heeft u voor 12,50 al een mooi en rijk gevuld kerstpakket! Natuurlijk hebben wij ook uitgebreidere en luxere pakketten waarvan de waarde kan oplopen tot 149,95. Tussen de 12,50 en 149,95 hebben wij nog genoeg opties om een mooi pakket te kiezen. Al onze producten die in de kerstpakketten zitten zijn A-merken. Dit betekent dat wij de beste kwaliteit voor de laagste prijs aanbieden. Hierdoor onderscheiden wij ons ten opzichte van andere kerstpakketten aanbieders.

Wij hebben een eigen inpak centrale. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat de juiste producten in het juiste pakket zitten en er geen producten missen. Dit is voor ons als bedrijf iets positiefs omdat wij zicht hebben over het inpakken en versturen van de pakketten. voor u als klant werkt het zeker ook positief. Als u bijvoorbeeld vragen heeft over het verzenden dan kunnen we u precies vertellen in welk stadium we zijn van de uitlevering.

Wilt u een kerstpakket laten samenstellen? Dan kan dit vanaf 50 stuks. Ons team van specialisten begeleid u graag met het ultieme samengestelde kerstpakket en doet dit geheel in samenspraak met u. Binnen 1 dag ontvangt u een uitgewerkte offerte voorzien van alle informatie. Wij beschikken over de grootste collectie van Nederland in food en non-food geschenken. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en vele bedrijven gingen u al voor, wij doen al het werk voor u.

Alle kerstpakketten die u bij ons ziet zijn exclusief bij ons verkrijgbaar. Dit komt omdat wij zelf alle aangeboden kerstpakketten hebben samengesteld, de inhoud van de kerstpakketten kunnen wij dus eenvoudig wijzigen voor u. Zo kan het voorkomen dat een kerstpakket verder uitgebreid wordt dan dat het kerstpakket getoond wordt in onze webshop, of kunnen wij artikelen van kerstpakketten onderling met elkaar uitwisselen. Dit is het grote voordeel om bij ons uw kerstpakketten te bestellen, wij zijn flexibel, voeren alles in eigen beheer uit en creëren het eindresultaat zoals u dat wilt.

We hebben een grote showroom van ruim 600m2. U bent hier ook dit jaar van harte welkom om uw pakket samen te stellen samen met 1 van onze medewerkers. Uiteraard hebben we onze showroom aangepast aan de huidige overheidsmaatregelen. Wij hebben alle producten netjes en overzichtelijk ingedeeld zodat u rustig het assortiment kan bekijken en zorgvuldig kan kiezen wat er in het kerstpakket verwerkt moet worden.

We zien u graag online of in onze showroom en helpen u graag met het samenstellen en bestellen van de mooiste kerstpakketten voor uw personeel of collega’s.