Fair trade kerstpakketten

Fair trade kerstpakketten zijn niet meer weg te denken uit het ruime assortiment aan pakketten. Deze pakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alleen artikelen die via eerlijke handel tot stand zijn gekomen. Op die manier kunt u dus zorgeloos genieten van het schenken van uw kerstpakket.

 

Fair trade kerstpakket

Een pakket dat steeds meer aan populariteit wint is het Fair trade pakket. Deze pakketten bestaan uit producten die allen het fair trade keurmerk dragen. Dit betekent dat ze via eerlijke handel tot stand zijn gekomen en ze dragen daarmee bij aan het maatschappelijke belang van fair trade. U kunt kiezen uit diverse Fair trade pakketten, zoals het pakket Verantwoord Badderen, om heerlijk te ontspannen na de drukke feestdagen. Of u kiest voor het pakket Verantwoord geven, met lekkere fair trade etenswaren. Klik hier om nu de Fair Trade kerstpakketten te bekijken!

Maatschappelijk bewust geven

Op onze website vind u alle fair trade kerstpakketten, elk met een ander, maar altijd verantwoord, thema. Maatschappelijk bewust ondernemen wordt gewaardeerd, dat merkt u ook bij het geven van deze kerstpakketten. Het is prettig te weten dat de artikelen die deze pakketten bevatten, tot stand zijn gekomen door eerlijke handel met boeren, producenten en leveranciers. De ontvanger kan daardoor optimaal genieten van het met zorg samengestelde kerstpakket.

Advies nodig bij het kiezen?

Heeft u advies nodig? Ons assortiment is zeer uitgebreid, we begrijpen dat het lastig kiezen is. We staan daarom altijd voor u klaar om met u mee te denken en u te voorzien van een passend advies. Belt u ons gerust, op die manier helpen we u met het samenstellen van een Fair trade pakket dat geheel aansluit bij uw wensen.