Zelf een kerstpakket samenstellen

Wanneer u het samenstellen van een kerstpakket graag in eigen hand houdt, is dit natuurlijk ook een mogelijkheid. Vanaf 60 stuks kunt u zelf bepalen welke artikelen u kiest voor in het kerstpakket. Daarmee maakt u het pakket perfect passend voor uw ontvangers.

Lees hier verder voor alles over maatwerk

Zelf een kerstpakket samenstellen op ons hoofdkantoor

Wanneer u zelf een kerstpakket wilt samenstellen, kan dit al vanaf 60 stuks. U kunt ons bellen voor een afspraak. In onze showroom pal aan de A7 vindt u al onze thema’s, producten en de huidige trends op een sfeervolle manier uitgestald. We verwelkomen u hartelijk en geven u een rondleiding met een kijkje achter de schermen. We verzorgen een heerlijke lunch voor u en naar eigen inzicht stelt u uw kerstpakket samen. Uiteraard staat er altijd een productspecialist voor u klaar wanneer u vragen hebt of deskundig advies wenst. Zo wordt een kerstpakket uitzoeken een gezellig uitje. En u gaat niet met lege handen naar huis: als afsluiter ontvangt u van ons een showroomgeschenk.

Een afspraak op locatie

Wanneer u wilt dat wij naar u toe komen dat natuurlijk ook. We hebben mobiele vakspecialisten verspreid over alle Nederlandse provincies en ook in België. Elke specialist presenteert u onze producten en voorziet u van advies op maat. Uw wensen staan centraal: wij stellen en aantal kerstpakketten op maat voor u op en tonen u deze op locatie, natuurlijk geheel vrijblijvend. Deze service bieden wij u vanaf 500 kerstpakketten.