Kerstpakket met een landenthema

Kerstpakket met een landenthema

Bij KerstpakkettenXL vindt u verschillende landenthema’s, van Italiaans tot Hollands, de keuze is reuze. Verschillende mensen, verschillende wensen. Het hele jaar door let u er natuurlijk op, maar in de decembermaand kunt u dit éxtra tot uiting brengen. Laat uw waardering blijken met een extra speciaal kerstpakket, bijvoorbeeld in een van onze landenthema’s.

 

 

 

 

 

Italië
Een van de bekendste, maar ook populairste: het Italiaanse kerstpakket. Boordevol met de heerlijkste pasta’s, rijke pastasauzen, bruchetta en tapenades. Voor de echte Napolitaanse genieter.

 

 

 

 

Mexico
Vorig jaar ook een erg populair pakket, geïnspireerd op Mexico. Gevuld met heerlijke artikelen zoals bijvoorbeeld Corona, wraps en tortilla chips.

 

 

 

 

Azië
Natuurlijk kan een Aziatisch pakket niet ontbreken. Dit pakket zit stampvol met de heerlijkste lekkernijen, gebaseerd op gerechten die we kennen uit het mooie Azië. Deze pakketten zijn ook leuk uit te breiden met bijvoorbeeld een wokpan of chopsticks.

 

 

 

 

Nederland
Hét klassieke Hollandse pakket mag niet ontbreken in deze lijst met landenthema’s. Een kerstpakket bomvol gevuld met snacks en hapjes van onze eigen Hollandse bodem. Klassiekers zoals Vegter’s Rolletjes, dubbelfris en Chocomel, ze zitten er allemaal in!