Kerst trends van 2019

Benieuwd naar de nieuwste trends van 2019? In dit blog lees je er alles over!

Kerst trends voor 2018

Vindt u het leuk om een kerstpakket aan uw medewerkers te geven, dat up-to-date is met de nieuwste trends? Lees dan snel verder. In dit blog laten wij u weten wat de nieuwste trends zijn op kerst gebied. Welkom in 2018!

De trends voor de feestdagen worden altijd beïnvloed door de trends op het gebied van mode en woondecoratie. Deze zijn er in ontzettend veel verschillende varianten en stijlen, daardoor zien we voor kerst ook nooit één grote trend, maar veel diversiteit.

 

Trend #1. Go green!
Groen, de kleur van dit najaar. Niet alleen in kerst decoratie, maar ook in etenswaren. Duurzaam en fairtrade is helemaal hét tegenwoordig. Vegan is helemaal hot en happening en de vegetarische gerechten zijn volop in opkomst. Maar zoals wij al benoemen, ook in de decoratie en versiering is groen helemaal the way to go. In de boom, op tafel en als cadeaupapier. Go green!

Trend #2. Icy blue & Warm whites.
Wit is voor veel mensen dé kleur op decoratiegebied en gecombineerd met ijzigblauw en warme goud/bruine tinten geeft dit een prachtig geheel. Ook dit jaar is deze kleuren combi helemaal hét. We zien veel wit, maar dan wel gecombineerd met een lekker sprekende kleur, zoals bijvoorbeeld blauw, zwart of groen! Geïnspireerd door deze trend, hebben wij onderstaande pakketten ontworpen. Met een van deze pakketten zit u gegarandeerd goed.

 

Trend #3. Klassieke kerst.
Steeds meer zien we de klassieke kerstkleuren weer terug: groen en rood. Typisch Brits of Amerikaans, het mag allemaal. Gecombineerd met mooie parelmoer kleurige items, is de klassieke kerst helemaal terug dit jaar! Deze kleuren combinatie past goed in het romantische thema.