Kerstpakket samenstellen

Zelf een kerstpakket samenstellen? Het is de leukste manier om medewerkers of collega’s een origineel kerstpakket cadeau te geven. Een kerstpakket zelf samenstellen kan echter nog best lastig zijn. Bij KerstpakkettenXL maken we jaarlijks honderdduizenden kerstpakketten. Wij stellen al onze kerstpakketten zelf samen. U zult dus nooit onze kerstpakketten ergens anders tegenkomen. En nog belangrijker; uw collega’s zullen zich uniek voelen als ze met familie of vrienden kerstpakketten vergelijken. Bij zelf kerstpakket samenstellen staat u er niet alleen voor. Onze specialisten helpen graag. Schakel ons in bij uw kerstpakket maken.

Neem contact op of kom langs in onze showroom.

Kerstpakket samenstellen: algemene tips

Bij een kerstpakket samenstellen komt veel kijken. Wij geven graag een aantal algemene tips die wij iedereen bij een kerstpakket zelf samenstellen direct geven.

  1. Kies altijd voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Met een kerstpakket van hoge kwaliteit zal iemand zich gewaardeerd voelen. Denk aan non-food producten van bekende merken en echt lekkere food artikelen!
  2. Bij zelf kerstpakket samenstellen, kiest u eerst een thema en daar kiest u vervolgens toepasselijke producten bij. Zo ontstaat een écht kerstpakket in plaats van een allegaartje van producten.
  3. Maak het persoonlijk: al onze kerstpakketten zijn door ons zelf samengesteld, vanaf 50 stuks kunt u uw kerstpakket zelf samenstellen en vanaf 1.000 stuks bedrukken wij artikelen met uw logo en in uw huisstijl. Relatiegeschenken bedrukken doen wij al vanaf zo’n 25 stuks.
  4. Begin op tijd met het samenstellen van de kerstpakketten. Vaak is het lastig om meerdere cadeau’s tot een kerstpakket samen te stellen rond de kerstdagen. De wachttijden bij postkantoren zijn langer, bezorgers hebben het druk en winkels zijn vaak overvol van de winkelende mensen.
  5. Houd rekening met dieetwensen. Anno 2023 zijn er meer dieten om rekening mee te houden dan een aantal jaar geleden. Sommige mensen zijn veganisten terwijl de anderen weer flexitariër zijn. Ook vinden mensen het steeds belangrijker dat er lokale producten in de kerstpakketten voorkomen.
  6. Een kerstpakket geven en ontvangen staat en valt met een mooie presentatie. Ookal zijn de producten mooi en fijn om te krijgen, als ze in een saaie doos verpakt zijn of als er geen persoonlijk kaartje bij het kerstpakket zit lijkt het al snel alsof er geen aandacht aan het geheel is besteed. Doe dus wat extra moeite en zorg voor een mooie opvulling, een persoonlijke touch om een echt WAUW-effect te creëren.
  7. Onthoud dat het doel van een kerstpakket is om waardering te tonen en een positieve indruk achter te laten. Door aandacht te besteden aan details en rekening te houden met de ontvangers, kun je een kerstpakket samenstellen dat echt gewaardeerd wordt.

Leuk kerstpakket zelf samenstellen

Uw doel is om medewerkers en collega’s zich gewaardeerd te laten voelen. Een kerstpakket met cadeau is daar het beste voor. De leuke kerstpakketten bevatten food en non-food artikelen. Zeker non-food artikelen moeten iets toepasselijks hebben op uw medewerkers. Wanneer u een metaalbewerkingsbedrijf heeft of een schoonheidssalon is zoiets makkelijk te bedenken. Hou bij een kerstpakket samenstellen bedrijf en individuele medewerkers in gedachten. De beste kerstpakketten passen bij beide. Zijn de medewerkers bij uw bedrijf allemaal erg verschillend? Dan kunt u in plaats van zelf kerstpakket maken, kiezen voor individuele kerstpakketten.

Wat doet u allemaal in een kerstpakket?

Indien u onze suggesties opvolgt, maakt u bij het samenstellen van een kerstpakket een keuze voor één of meerdere items die niet eetbaar zijn. Het is bijzonder aantrekkelijk om deze items te voorzien van een bedrukt logo. Onze relatiegeschenken staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur. Hierdoor zal uw medewerker zich nog vele jaren gewaardeerd voelen. Daarnaast selecteert u smakelijke voedingswaren. Bij KerstpakkettenXL bieden we u het ruimste assortiment aan zowel voedings- als niet-voedingsartikelen, waarbij alles zorgvuldig door ons is gekozen op basis van kwaliteit. Dit vormt in essentie de kern van een kerstpakket. Voor specifiek advies nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen of onze showroom te bezoeken.

Wat zat er vroeger in een kerstpakket?

Leuk om te weten: vroeger zat in een kerstpakket met name eten. Later kwam het kerstpakket met cadeau in opkomst. Het basisidee van een kerstpakket is zorgen dat iedereen met kerst wat lekkers te eten heeft. Ook de mensen die er zelf geen geld aan uit zouden willen geven of die er simpelweg het geld niet voor hebben. Denk vanuit deze gedachte bij zelf kerstpakket samenstellen. Wat wenst u uw medewerkers op deze gezellige avonden toe? Een speciaalbier kerstpakket met lekkers voor bij de borrel kan al voldoende zijn. Een luxe kerstpakket met eten om een lekker diner te maken, is natuurlijk helemaal fantastisch.

Wat is een normaal bedrag voor een kerstpakket?

De gemiddelde waarde van kerstpakketten is steeds hoger geworden. Zo’n 10 jaar geleden lag de gemiddelde prijs van een kerstpakket rond de 40 euro per stuk. In 2021 werd er gemiddeld zo’n 50 euro uitgegeven per kerstpakket. Wat bij uw bedrijf de kerstpakketten 2023 mogen kosten, hangt geheel af van uw situatie. Wij van KerstpakkettenXL bieden altijd een hogere waarde van de inhoud van het kerstpakket dan wat u ervoor betaalt. Logisch, want u gaat een kerstpakket samenstellen bij één van de grootste aanbieders van kerstpakketten. U profiteert mee van ons inkoopvoordeel! Bovendien kunt u bij het kerstpakket zelf samenstellen niet alleen de producten, maar ook uw eigen budget bepalen.

Kerstpakketten bestellen bij KerstpakkettenXL

We verwachten dit jaar dat de trend van zelf kerstpakket samenstellen verder een opmars zal maken. Met ons team van 100 medewerkers maken wij dagelijks 2.500 tot 5.000 kerstpakketten. Zelf kerstpakket maken, betekent bij ons niet zelf kerstpakket samenstellen; u bepaalt wat erin komt en onze medewerkers regelen daarna alles voor u. Neem vandaag nog contact op en we bespreken uw wensen en inspireren u met onze mogelijkheden. Vervolgens ontvangt u van ons een offerte en een duidelijk voorstel van het door uzelf samengestelde kerstpakket. Dit alles is geheel vrijblijvend; u bepaalt op basis van ons voorstel of u de bestelling wilt plaatsen of nog even verder wilt zoeken.