5 tips om een uniek kerstpakket samenstellen

Wanneer kennissen en familieleden hun kerstpakketten vergelijken, hoe leuk is het dan wanneer uw medewerkers een uniek kerstpakket hebben ontvangen? Omdat het kerstpakket de laatste jaren steeds belangrijker geworden is voor bedrijven, zien wij ook dat er meer aandacht aan besteed wordt. Wat is de gemiddelde waarde van een kerstpakket? Als een van de grootste leveranciers van kerstpakketten in Nederland, kunnen wij zeggen dat op dit moment de waarde rond de 50 euro per pakket ligt. Maar, ook voor een kleiner budget is een kerstpakket uniek en leuk maken mogelijk! Lees verder of neem direct contact op.

Wat zit er vaak in een kerstpakket?

Als u een uniek kerstpakket wilt maken, is het eerst goed om te weten wat er vaak in een kerstpakket zit. In veel kerstpakketten zitten hapjes en drankjes voor een lekkere en gezellige (kerst)borrel. Dit is vaak een biertje of non-alcoholisch drankje, zoutjes, popcorn etc. Wat betreft non-food wordt een spel of woonaccessoire zoals een kaarsenhouder erbij gedaan. Op zich een heel leuk kerstpakket, maar zeker niet uniek. Hoe zou dit kerstpakket uniek te maken zijn? En welke 5 tips en ideeën zijn er om een uniek kerstpakket samen te stellen?

1. Originele kerstpakket ideeën: denk out-of-the-box!

Er is niets mis met een populair kerstpakket als basis te nemen en hier een eigen draai aan te geven. Bij een uniek kerstpakket voor de borrel zou u speciaal bier erbij kunnen doen. Er is zoveel lekker speciaal bier dat er altijd wel iets unieks of origineels te verzinnen is. Bekijk onze bier kerstpakketten en onze originele BierboXL om een beeld hierbij te vormen. U zou ook het bier kunnen vervangen voor een andere soort drank. Wij hebben bijvoorbeeld bijzonder lekkere wijn kerstpakket. Ook dit maakt een kerstpakket uniek, want hoe groot is de kans dat een vriend of kennis dezelfde wijn krijgt?

2. Uniek kerstpakket met logo

Het logo van uw bedrijf is uniek. Om echt een uniek kerstpakket te geven, zou u hier iets mee kunnen doen. Bedrukte relatiegeschenken zijn leuk om aan een kerstpakket toe te voegen. Ook hierbij hebben wij weer een breed assortiment; zowel in verschillende producten als in prijsklassen. Wilt u echt groots uitpakken? Geef dan een bedrukte reistrolley cadeau. De trolley wordt gemaakt door de makers van SUITSUIT, een bekend merk trolleys. U geeft uw medewerkers dus een origineel cadeau van hoge kwaliteit.

3. Individuele kerstpakketten

Er zijn steeds meer bedrijven waar mensen uit verschillende culturen werken. In sommige gevallen is een uniek kerstpakket samenstellen dat bij iedereen in de smaak valt simpelweg niet mogelijk. De ene persoon wil een vegetarisch kerstpakket, de ander een halal kerstpakket en weer een ander zou juist blij worden van een BBQ kerstpakket. Doordat een individueel kerstpakket uniek is voor iedereen, kan ieder wat kiezen waar hij of zij blij van wordt. Ons Online Cadeau Concept is bovendien nog steeds heel persoonlijk met een eigen welkomstpagina en een mooie cadeauverpakking.

4. Uniek kerstpakket samenstellen

Vanaf 50 kerstpakketten kunt u met onze producten zelf een kerstpakket samenstellen. U geeft dan een uniek kerstpakket met een unieke inhoud. Bij een kerstpakket samenstellen begint u met een kerstpakket uit onze collectie waar u zelf producten aan toe kunt voegen of eruit kunt halen. Een afspraak maken om onze showroom te bezoeken is ook zeker aan te raden, want zo kunt u uw wensen met een specialist bespreken. Vanaf 1000 kerstpakketten kopen is er nog meer mogelijk. Dat uw kerstpakket uniek wordt is dan gegarandeerd, want zelfs de verpakkingen worden dan in uw huisstijl bedrukt.

5. Zelf kerstpakket maken tips

Heeft u maar weinig medewerkers en relaties om kerstpakketten aan te geven? Zie dat dan juist als een reden om een waardevol kerstpakket uniek te maken. Het gaat immers om de ontvanger een blijk van waardering te geven. Voor zelf kerstpakketten maken, raden wij aan om met een basis kerstpakket van ons te starten. Dit raden we aan omdat de waarde van het kerstpakket de prijs vrijwel altijd overstijgt. Daarnaast heeft u meteen al een mooie kerstdoos. U maakt het kerstpakket uniek door een handgeschreven kaart erbij te doen of een leuk toepasselijk presentje voor iedere medewerker.

Kerstpakket uniek maken: ideeën verzamelen

Is het bij u ook ieder jaar weer de vraag “Wat in een kerstpakket doen?” En wilt u ook iets anders geven dan de voorgaande jaren? Bekijk dan onze blog en onze social media pagina’s. Wij delen daar jaarlijks allemaal kerstpakket ideeën en afbeeldingen van onze populaire kerstpakketten. U krijgt niet alleen inspiratie, maar weet ook direct wat blijkbaar populaire kerstpakketten zijn. En ziet u kerstpakket ideeën waar u iets mee wilt? Dan neemt u contact met ons op en begeleiden wij u verder in het samenstellen.

Wat kost een uniek kerstpakket?

Voor 50 kerstpakketten samenstellen raden wij aan op de kerstpakketten op maat pagina de vragen in te voeren. Wij maken dan een offerte en delen onze ideeën voor uw specifieke bedrijf. Wij zorgen dat u een uniek kerstpakket kunt geven; want alle kerstpakketten zijn exclusief via ons verkrijgbaar en u stelt zelf de producten samen. Bij minder dan 50 kerstpakketten kunt u ook zelf de prijsklassen aanpassen en zien welke leuke pakketten wij zelf samengesteld hebben. Dit zijn ook unieke pakketten in de zin dat u ze nergens anders zult vinden dan bij ons. Er is echter altijd een kans dat een andere klant van ons hetzelfde pakket bestelt.

Is voor een kerstpakket uniek zijn zo belangrijk?

Jazeker, maar wel tot op een zekere hoogte. Er zijn op de kerstpakkettenmarkt veel aanbieders die allemaal hetzelfde kerstpakket leveren. Met een eigen inpakafdeling hoeven wij daar niet aan mee te doen. Onze klanten waarderen dat en de medewerkers ook. Want je persoonlijk gewaardeerd voelen is lastig als een kerstpakket niet uniek is. Vandaar dat we altijd zeggen: maak een kerstpakket uniek met een persoonlijk kaartje! Persoonlijke waardering uitdragen is het allerbelangrijkste. Weet u niet hoe dit te doen? Geen zorgen, onze specialisten denken graag mee. Neem nu contact op.