Kerstpakketten online bestellen

Weer een serveerplank in de kerstpakketten?

We begrijpen het: je kunt geen website voor kerstpakketten 2021 openen zonder een serveerplank te zien. Je denkt misschien: iedereen heeft er al een, of: dit hebben we eerder gehad. En het is nog steeds een razend populair product om weg te geven in kerstpakketten. En nu we zo’n raar jaar hebben gehad, vinden we het borrelen opnieuw uit. Deze serveerplank van Vacu Vin biedt extra functies en is perfect voor de kerstpakketten van dit jaar.

Allereerst is Vacu Vin een Nederlands bedrijf en zet ze zich in op het gebied van social return. Wat is social return? Dat is je als bedrijf inzetten om werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt! Vacu Vin legt de focus op mensen die niet in staat zijn te om te werken in een normale werkomgeving. Door bij Vacu Vin te werken zijn ze van groot belang voor de maatschappij en krijgen ze meer zelfvertrouwen.

Daarnaast heeft Vacu Vin een stichting opgericht, Sharing Succes, waarmee ze gehandicapte kinderen in ontwikkelingslanden helpen.

Vacu Vin staat bekend om kwaliteit en de snijplank is dan ook gemaakt van hoogwaardig bamboe.

Door de kerstpakketten online te bestellen kun je de eigenaar worden van 2cm dikke serveer set, bestaande uit een snij- en serveerplank, en dat voor € 26,95! De bovenste laag is een plank die er makkelijk af te halen is en dan houd je een schaal over, perfect voor sneetjes brood, kippenvleugels of tortilla chips.

Er zit een keramisch schaaltje bij voor saus of augurken die ook uitneembaar is. Het keramische dipschaaltje en de serveerschaal mogen in de vaatwasser. De snijplank is gemaakt van hoogwaardig bamboe en voor deze kwaliteit verdient het liefde: schoonmaken met en vochtige spons of doek en minstens ieder kwartaal insmeren met (plantaardige of olijf)olie, niet direct onder de kraan houden.

Serveerplanken zijn vooral bekend als borrel- en tapasplanken. De manier waarop westerlingen tapasplanken in serveerplanken hebben omgezet is door de jaren heen gekomen.

Tapas is niet eens een Nederlands woord! Het woord tapas is Spaans: meervoud van tapa. Het Nederlandse meervoud van dit woord is tapa’s. Een tapa is een Spaans aperitiefhapje dat voor het eten wordt geserveerd met de bedoeling eetlustopwekkend te zijn. Wij hebben dit met de jaren omgetoverd tot de bekende borrelplank. Met een scala aan mini hapjes waar voor iedereen iets tussen zit.

En zelfs een borrelplank is niet altijd het juiste woord. Volgens de regels ligt het grote verschil tussen een borrel en feestje bij muziek en dans. Dansen op een borrel wordt meestal niet gewaardeerd en het voeren van (diepgaande) gesprekken is de hoofdbedoeling van een borrel, terwijl iets vieren/plezier hebben de hoofdbedoeling is van een feestje. Uiteindelijk willen wij homo sapiens overal eten bij wat we ook aan het doen zijn, dus is het woord serveerplank gewoon de juiste benaming.