Kerstpakketten trends voor 2021

Kerstpakketten

Kerstpakketten 2021

2021 staat in het teken van gezelligheid en waardering. Door de situatie van de afgelopen tijd, wordt de inzet van personeel extra gewaardeerd. KerstpakkettenXL heeft dit jaar de collectie ingericht met mooie waardevolle en goed gevulde kerstpakketten.

Om iedereen dit jaar te kunnen bedienen hebben we Weg=pech pakketten. Deze pakketten zijn beperkt op voorraad geproduceerd en kunnen per 1 stuk geleverd worden. Bestel op tijd, want Op=Op!

 

0,0% Alcoholvrij kerstpakketten

De vraag naar alcoholvrije kerstpakketten komt steeds vaker voor. Daarom is het vanaf nu mogelijk om ieder kerstpakket met alcohol ook als alcoholvrij kerstpakket te leveren. Wij vervangen bij deze kerstpakketten de alcoholische drank door een alcoholvrije drank met gelijkblijvende waarde. Bij het bestellen kunt u heel eenvoudig aangeven of u het kerstpakket 0,0% alcoholvrij wilt en wij zorgen dat het pakket wordt aangepast naar 0,0%.

Megadeal Kerstpakketten

Naast de bestaande collectie zijn dit jaar de Megadeals ook uitgebreid. De vraag naar Megadeal pakketten was afgelopen jaar groot. Door ons inkoopvoordeel te verwerken in Megadeal kerstpakketten, kunnen we deze pakketten aanbieden met een hele hoge korting!

De collectie megadeals bestaat dit jaar uit maar liefst 37 kerstpakketten. De collectie is hier te bekijken: https://www.kerstpakkettenxl.nl/2021/megadeals-2021/

 

Pubquiz Collection

Daarnaast is er dit jaar onze eigen samengestelde collectie: de Pubquiz collectie. De Pubquiz collectie bestaat uit een zorgvuldige samenstelling eten en drinken met daarbij het pubquiz spel als home edition om thuis te spelen.

Er zijn diverse pubquiz pakketten in verschillende prijsklassen. 

Trolley’s full colour bedrukt

Ook de gepersonaliseerde trolley blijft populair, een koffer met daarop een uniek design en de naam van de ontvanger. De trolley kunnen wij met iedere gewenste full colour logo/tekst/afbeelding opmaken geheel naar uw wens!

De trolley is van de makers van SUITSUIT, kwaliteit gegarandeerd en daarom geven wij 2-jaar garantie.Last but not least, de trolley is IATA cabin proof goedgekeurd om als handbagage mee te nemen.

Online cadeau concept – sparklingz.nl

Geef uw medewerker deze Giftcard cadeau. Daarin staan toegangscodes tot onze online cadeaushop www.sparklingz.nl. Uw medewerkers selecteren naar eigen keuze hun cadeaus en deze worden vervolgens eenvoudig thuisbezorgd.

De keuze is enorm en bestaat uit honderden cadeaus, belevenissen (dagjes uit), cadeaubonnen (winkelketens, parfumerie, etc), kerstpakketten, goede doelen en geschenken.

Er is keuze op het gebied van sportief, decoratief, huishoudelijk, huis & tuin, speelgoed, outdoor, duurzaam en nog veel meer!

Kerstpakketten op maat

Vanaf 50 stuks kunnen wij een kerstpakket voor u samenstellen. Vanuit het enorme assortiment aan Food en non-food geschenken leveren wij maatwerk.U heeft zelf erg veel invloed op de samenstelling door duidelijk kenbaar te maken wat uw budget is, hoeveel medewerkers, welke thema of boodschap u wilt uitdragen en op hoeveel locaties wij het mogen bezorgen. Alle sterke merken zijn vertegenwoordigd in onze showroom, maar ook alle beschikbare themalijnen van food artikelen. Door onze grote inkoopkracht en eigen import geven wij een laagste prijs garantie.

Relatiegeschenken

KerstpakkettenXL is het zusterbedrijf van RelatiegeschenkenXL. Vanuit daar kunnen we u ook naast kerstpakketten ook relatiegeschenken aanbieden met uw naam of logo tegen de laagste prijs. We hebben speciaal voor u een collectie samengesteld van relatiegeschenken die mee kunt bestellen met kerstpakketten. Hiermee kunt u iets extra’s geven aan uw medewerkers of relaties. 

Biergeschenken

Een biergeschenk valt altijd in de smaak en dankzij de opmars van de speciaalbieren wordt een biergeschenk gezien als een smaakvolle verrassing. Wij bieden een zeer breed assortiment met biergeschenken, met vele smaken, soorten en in veel gevallen voorzien van een mooi bijpassend bierglas. Of het nu een relatie betreft of juist eigen personeel, iedereen weet een biergeschenk te waarderen. Kies uit een van de vele mooi vormgegeven biergeschenken. Proost!

Wijngeschenken

Een wijngeschenk als bedankje voor een mooie samenwerking met relatie of werknemer is altijd goed gegeven. De vele mooie verpakkingen van de wijngeschenken maken ze extra feestelijk en leuk om weg te geven. Wij bieden een breed assortiment aan wijngeschenken, Champagne, Merlot, Chardonay, Bordeaux, prosecco. De wijnen komen uit vele landen, ook hebben wij aandacht voor de fairtrade wijnen van No housewine. Proost!

Kerstpakketten Thuisbezorgservice

KerstpakkettenXL biedt u als klant exclusief de Thuiswerk Bezorgservice aan. Hierbij kunnen wij u volledige bestelling, of gedeeltelijk, op de thuisadressen laten bezorgen van uw medewerkers/relaties. Wij verpakken de kerstpakketten hiervoor extra stevig om transportschade te voorkomen en voorzien elke doos van een sticker met‘Handle with care’. Deze Thuiswerk Bezorgservice bieden wij aan voor slechts €7,95 per adres en hiermee ontzorgen wij u volledig in de verzending van de kerstpakketten. U kunt op de afrekenpagina de keuze maken om hier gebruik van te maken en wij verwerken dit dan direct. Na het plaatsen van de bestelling neemt onze klantenservice binnen 24 uur met u contact op om dit samen met u in te regelen. Dat is het gemak van ontzorgen bij kerstpakkettenXL.