Afspraak maken | KerstpakkettenXL

KerstpakkettenXL
Met een collectie van meer dan 1.000 verschillende kerstpakketten geeft KerstpakkettenXL u de meeste keuze in kerstpakketten. Ieder kerstpakket is door vakspecialisten met de grootste zorg samengesteld en er is keuze in alle prijsklassen, alle thema’s en alle samenstellingen.

Wilt u desondanks een andere samenstelling, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden tot het maken van een afspraak.

 

Afspraak voor het wijzigen van een pakket uit de webshop

Bel onze klantenservice en bespreek uw wensen. De pakketten zijn vanaf 50 stuks in samenstelling te wijzigen. Zij helpen u graag verder in het aanpassen van het pakket van uw voorkeur.

 

Afspraak voor maatwerk pakket
Bel onze klantenservice. Vanaf 1.000 pakketten maken zij een kerstpakket op maat. Specifiek op uw wensen of thema. In een specifieke verpakking, in een specifiek afleverschema bezorgd, in een kerstpakketdoos met uw logo’s, niets is ons te gek. Er wordt geheel vrijblijvend een offerte gemaakt met bijhorende pakketfoto. Klik hier voor een impressie.

 

Afspraak voor zelf samenstellen op het Hoofdkantoor
Bel, maak een afspraak en kom naar ons Hoofdkantoor Noord Nederland. Vanaf 60 stuks kunt u zelf samenstellen in onze showroom in ons markante bedrijfspand, pal aan de snelweg A7. Alle thema’s, producten en trends staan sfeervol uitgestald.

De koffie staat klaar, een productspecialist staat tot uw beschikking, u krijgt een rondleiding en een kijkje achter de schermen, u kunt een lunch bij ons genieten en naar eigen inzicht een kerstpakket samenstellen in onze ruim 600m2 grote showroom. Maak er een gezellig uitje van en ontvang als afsluiter een (heerlijk) showroomgeschenk.

 

Afspraak bij u op locatie – KerstpakkettenXL heeft landelijke dekking
Verspreid over alle provincies in Nederland en ook in België heeft Kerstpakketten XL mobiele vakspecialisten. Iedere specialist geeft in een eigen rayon advies over alle mogelijkheden en verzorgt productpresentaties op maat.

Op basis van uw wensen worden een aantal kerstpakketten op maat voor u samengesteld en bij u op locatie geheel vrijblijvend gepresenteerd en uitgestald. U ontvangt als het ware een op maat gesneden mini showroom bij u op locatie. Efficiënt, zakelijk en professioneel met persoonlijk advies.

Vanaf 500 pakketten bieden wij u deze service geheel gratis en geheel vrijblijvend.

Bel ons en maak een afspraak met KerstpakkettenXL.