De leukste Non-Food musthaves

De leukste Non-Food artikelen

Achter de schermen hebben wij allemaal natuurlijk ook onze eigen favorieten. Vandaag deel ik, Femke, de schrijver van deze blog, mijn persoonlijke Top 5 Musthaves uit onze Non-food collectie.

 

 

 

 

 

Basic Body Set
“Deze prachtige set met verzorgingsproducten vind ik echt een plaatje! De simpele maar stijlvolle verpakking ligt helemaal in mijn straatje. De zwart-witte stijl past perfect in ieder kerstpakket, maar past ook bij veel verschillende mensen. Mannen én vrouwen kunnen dit waarderen, waardoor ik dit echt een super leuk artikel vind.”

 

 

 

 

 

Gusta koffie mokjes

“Hoe té leuk zijn deze zwart witte koffiemokjes! Ze komen samen in een setje, verpakt in een leuk blik. Alleen al super leuk bedacht en vormgegeven! Deze mokjes hebben geen oor, wat ik persoonlijk perfect vind. Lekker op een koude avond met beide handen om een kopje warme chocolademelk, heerlijk! Het design van de mokken vind ik ook erg leuk, dit past in ieder interieur en is wederom voor heren én voor dames. ”

 

 

 

 

 

Bordspelletjes
“Op de foto staat mijn ultieme gezelschapsspel: 30 Seconds. Een spel waar je in teams speelt. Binnen deze teams omschrijf je aan elkaar, in 30 seconden, 5 verschillende termen. (bijvoorbeeld: ‘Jan-Peter Balkenende’.) Hoe meer juiste antwoorden, hoe meer stapjes je vooruit mag zetten. Dit spel leidt tot de meest hilarische situaties. Maar naast 30 Seconds hebben we nog véél meer bordspelletjes in het assortiment, allemaal even leuk! Neem zeker eens een kijkje!”

 

 

 

 

 

Smokey Goodness Kookboek
“Nieuw dit jaar in de collectie: de barbecue lijn van Smokey Goodness. Dit nieuwe thema bevat maar liefst 3 kookboeken van BBQ-Master Jord Althuizen. De boeken zijn tot de nok toe gevuld met de heerlijkste, bijzonderste en prachtigste gerechten, allemaal te bereiden op de barbecue. Voor de echte kook-liefhebbers is dit boek écht een musthave. Ze zijn ook nog eens prachtig ter decoratie!”

 

 

 

 

 

Rituals
“Deze kon natuurlijk niet ontbreken in mijn Top 5: de heerlijke producten van Rituals. Ik ben al sinds het allereerste begin verliefd op dit merk. Fijne producten, veel variatie en een gegarandeerd succes bij iedereen. Rituals biedt prachtige pakketten voor heren en voor dames, maar ook hebben ze fijne producten voor de kids en het interieur. Bij Rituals slaagt u sowieso.”