Het ultieme kerstgeschenk

Ben je op zoek naar het ultieme kerstgeschenk? Wij weten zeker dat je hier inspiratie op gaat doen, maar het ultieme geschenk zal voor iedereen anders zijn. Wel hebben we voor verschillende categorieën een prachtig geschenk uitgezocht dat zeker in de smaak zal vallen.

 

Huis en interieur

Gusta Bijzettafel

Gusta bijzettafel

Dit trendy bijzettafeltje, gemaakt van hout en metaal past perfect bij elk interieur door het minimalistische design. Het zorgt voor een subtiele industriële, maar ook warm sfeer. Ideaal om een plaid of tijdschriften in te bewaren.

 

Keuken

Tristar Blenderset 17-delig

tristar blenderset

Maak voortaan de lekkerste smoothies, huisgemaakte soepen en sauzen en nog veel meer met deze uitgebreide blenderset. Je kunt er zelfs koffiebonen mee malen. Geleverd met twee RVS messen voor malen en mixen. De onderdelen zijn vaatwasserbestendig.

 

Tuin

Gusta Sfeerlantaarn

Gusta sfeerlantaarn

Mooie sfeerlantaarn van gevlochten hout die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Door de glazen inzet kun je veilig een kaart laten branden. 

 

Gadgets

Waterdichte Bluetooth Speaker

Waterdichte Bluetooth Speaker

Kun jij geen minuut zonder je favoriete muziek, dus ook niet onder de douche? Dan is deze waterdichte Bluetooth speaker echt wat voor jou! Je kunt er zelfs oproepen mee aannemen, maar dat is misschien niet zo handig als je aan het douchen bent…

 

Persoonlijke verzorging

Tristar Voetenbad

tristar voetenbad

Dit geschenk is een genot voor je voeten en geest. Het luxe voetenbubbelbad heeft een trilmassage-, bubbel- en warmhoudfunctie. Met anti-slippootjes, zodat je voetenbad netjes op zijn plaats blijft staan.

 

Sport & Vrije Tijd

Activity Tracker Be Fit

activity tracker

Voor de sportievelingen onder ons. Met deze Activity Tracker kun je precies bijhouden hoeveel calorieën jij hebt verbrand of hoeveel stappen je al hebt gelopen op een dag. Deze tracker gaat maar liefst 30 dagen mee op een enkele oplaadbeurt en is waterdicht zodat je ook in de regen kunt sporten. Met de gratis te downloaden app houd je alle data bij.

 

Spellen

Wie is de mol?

wie is de mol

Bekend van de populaire serie “Wie is de mol?”. Voortaan kun jij zelf proberen de mol op te sporen met dit spannende spel. Het spel is te spelen met 3-6 personen en is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

 

Tassen

Hulshof-H Reistas

stoere reistas

Stoere reistas van het merk Herwalt Lederwaren. De kunstleren tas heeft veel ruimte en is gevoerd zodat je spullen goed beschermd blijven en tegen een stootje kunnen.

 

Alle bovenstaande geschenken kunnen besteld worden via ons Online Keuze Concept.

 

– Door Lutske Boskma

Lutske heeft al ruim 14 jaar ervaring in de kerstpakketten branche.  Ze doet dit nog steeds met veel plezier en passie. Het is altijd weer een uitdaging om een kerstpakket samen te stellen dat geheel naar wens is van de klant. Want het belang van de klant staat natuurlijk altijd voorop!