Kerstpakketten Top 10

Het uitkiezen van een kerstpakket is een leuke bezigheid, maar het assortiment kan overweldigend zijn aan het begin van de zoektocht. De een wil graag een kerstpakket met veel lekkers, de ander heeft liever praktische geschenken. Natuurlijk is er nog veel meer te kiezen binnen deze categorieën en zijn er ontelbare combinaties mogelijk. Wil je snel een overzicht met een aantal aantrekkelijke kerstpakketten? Bekijk dan onze Top 10, samengesteld op basis van verschillende trends in 2016 en de vele interesse die dit jaar al is getoond in deze kerstpakketten.

10 Curvy (18,80)

Een goed voorbeeld van een typisch borrelpakket, met o.a. een fles wijn en zoutjes, maar ook met twee schaaltjes die je natuurlijk vaker kunt gebruiken. Voordelige keus!

  
Kerstpakket Winter Feelings

9 Winter Feelings (62,50)

Voor liefhebbers van spelletjes, want dit pakket bevat mikado stokjes van maar liefst 50 cm. Met de vele lekkere snacks en drankjes hebben alle deelnemers zeker iets te snoepen en te drinken.

8 Celebrate the day (32,60)

Dit pakket is een ode aan de kleine genietmomentjes die je elke dag kunt beleven. Dit kerstpakket laat je niet in de steek. Van ‘s ochtend vroeg tot ‘s avonds laat. 

Kerstpakket Celebrate the day
Kerstpakket Tafeltje Dek Je

7 Tafeltje dek je (64,20)

 Dit pakket is helemaal 2016 door de hippe opbergmand, wat ook als tafeltje gebruikt kan worden. Toch is het ook een traditioneel kerstpakket omdat er een fles wijn en veel zoete en hartige lekkernijen in zitten. Om jezelf eens goed te verwennen na een jaar hard werken.

 6 Ontspan en geniet (36,16)

Hou je van ontspanning en een goed glas wijn? Dan zou dit zomaar jouw perfecte pakket kunnen zijn. Met twee mooie wijnglazen, een houten dienblad en de zachte handdoeken set staat dit pakket helemaal in het teken van ontspannen en genieten.

Kerstpakket Ontspan en geniet
Kerstpakket Zilveren pracht

 5 Zilveren pracht (43,60)

Een traditioneel pakket met veel hartige en zoete lekkernijen. Het windlicht zorgt voor extra sfeer tijdens de donkere dagen voor kerst.

 4 Luxe lekkernijen (28,65)

Het is niet alles goud wat blinkt, maar wel in dit pakket. Met de goud- en zilverkleurige verpakkingen is dit een feestelijke keuze bij uitstek.

Kerstpakket Luxe Lekkernijen
Kerstpakket Let's stay home3 Let’s stay home (45,60)

Voor de thuisblijvers onder ons. Lekker voor de open haard zitten of gewoon de verwarming een paar graadjes hoger zetten. Laat het buiten maar koud en guur zijn, jij bent tenminste goed voorzien met dit goed gevulde kerstpakket.

2 Groen Plezier (32,85)

Liever een kerstpakket waarmee je achteraf niet verplicht bent om lid te worden van de sportschool? Neem dan dit pakket met fairtrade producten en andere gezonde lekkernijen. Je favoriete smoothies kun je voortaan bewaren in een trendy glazen fles.

Kerstpakket Groen Plezier
Kerstpakket 40 euro stunter

1 40 euro stunter (40,00)

Dit pakket staat niet voor niets op de eerste plek. Het is een kerstpakket dat niemand kan teleurstellen. Bomvol, zodat je er lang plezier van hebt. De theelichthouders zorgen voor een warme sfeer in huis.

 

Veel plezier alvast met het uitzoeken van een passend kerstpakket! Wil je verder inspiratie opdoen, kijk dan eens bij alle pakketten of de overige blogs.

 

– Door Merel Huiskes

Merel is het nieuwste lid van ons kerstpakkettenteam, maar heeft inmiddels alweer 5 jaar ervaring. Zij houdt zich graag bezig met de laatste trends op het gebied van wonen en mode. “Ik vind het leuk dat ik mijn creativiteit kwijt kan in het samenstellen van kerstpakketten. Het experimenteren met gedurfde kleuren en items leidt vaak tot verrassende en originele samenstellingen.” aldus Merel.