Kerstpakket idee

Op zoek naar een origineel kerstpakket idee? Wanneer u al jaren de kerstpakketten voor uw bedrijf verzorgt, kan het goed zijn dat jaarlijks weer met het leukste kerstpakket komen steeds lastiger wordt. U legt de lat immers steeds hoger. Ook wanneer u voor het eerst de kerstpakketten gaat bestellen voor collega’s of medewerkers kan het goed zijn dat u niet weet waar u moet beginnen. Maakt u zich geen zorgen, want met een team van 100 medewerkers maken wij jaarlijks honderdduizenden mensen blij met een origineel kerstpakket. Wij maken als een van de weinige kerstpakketten aanbieders al onze kerstpakketten zelf! We delen graag een aantal kerstpakket ideeën.

 

Neem direct contact op voor advies op maat.

Het leukste kerstpakket voor uw collega’s

Wat is nu een goed kerstpakket idee? En wat is leuk om in een kerstpakket te doen? We geven graag een aantal tips. Het algemene advies dat wij al onze klanten geven, is om voor een combinatie van food en non-food te gaan. Kies altijd kwaliteit boven kwantiteit, want met een product van lage kwaliteit kunt u nooit een hoge waardering voor uw medewerker uitspreken. De leukste kerstpakketten zijn toepasselijk, origineel en specifiek gericht op uw medewerkers. Door een kerstpakket op maat maken of met gepersonaliseerde kerstpakketten kunt u het kerstpakket persoonlijk maken. Nu deze algemene tips genoemd zijn, kunnen we onze kerstpakket ideeën gaan delen.

Kerstpakket ideeën: zo pakken wij het aan

We maken honderdduizenden kerstpakketten per jaar en onze kwaliteit is altijd hoog. Hoe verzinnen wij telkens weer goede ideeën kerstpakket? Wij doen dit aan de hand van thema’s. Kies dus zelf bij een kerstpakket idee ook eerst een thema. U kunt al wel onze producten bekijken om inspiratie op te doen. Bij de relatiegeschenken ziet u de non-food artikelen staan. De leukste kerstpakketten hebben een thema en food en non-food items erin zitten. Wanneer u eerst een non-food item uitzoekt, is het kiezen van lekker eten daarbij gemakkelijk.

Een kerstpakketten idee dat opvalt

Wanneer u direct al onze kerstpakketten bekijkt, ziet u ook de door ons verzonnen thema’s staan. Actuele thema’s als duurzaamheid, koken & tafelen, borrelen, fit, verzorging en landen en culturen zijn altijd populair. Wanneer u 50 kerstpakketten bestelt of meer, kunt u ook een uniek kerstpakket door ons laten samenstellen. Wij denken dan mee met de kerstpakket ideeën die u heeft. Vanaf 1.000 kerstpakketten kunnen we ook de verpakkingen met logo gaan bedrukken, dit maakt het nog persoonlijker! Wilt u minder kerstpakketten bestellen, maar toch advies op maat? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag met het verzinnen van een kerstpakket idee.

Individuele kerstpakketten

Bij sommige bedrijven zijn de mensen die er werken zo divers dat eigenlijk geen één kerstpakket idee de spijker op de kop slaat. De individuele kerstpakketten die medewerkers in onze kerstpakket webshop kunnen kiezen, zullen dan uiteraard wel naar ieders wens zijn. Geef in zo’n geval de giftcard voor onze kerstpakketten online.

Wat geeft u uw personeel met kerst?

Een kerstpakket idee hoeft niet per definitie een doos met lekkers te omvatten. Een leuk idee is juist ook om het totaal anders te doen. Ook daarbij verwijzen wij u graag naar onze mooie, hoogwaardige relatiegeschenken. Geef bijvoorbeeld een mooie trolley cadeau. Deze is bij een bestelling vanaf 25 stuks zelfs gratis in full color te bedrukken! Dit is slechts één van de vele kerstpakket ideeën. Bekijk alle relatiegeschenken om te zien wat bij uw collega’s past.

Neem contact met ons op

Stop met zelf online zoeken naar een leuk kerstpakket idee. De leukste ideeën ontstaan immers in een gesprek. Door de juiste vragen te stellen, weten onze specialisten te achterhalen wat nu echt een origineel en leuk cadeau is. Wij vinden dit eerlijk gezegd het mooiste aan ons werk. Samen een leuk en origineel kerstpakket verzinnen en in het nieuwe jaar de review lezen van hoe uw medewerkers het ervaren hebben. Maak van uw kerstpakket 2022 iets unieks en neem contact met ons op om samen de kerstpakket ideeën 2022 te verzinnen. Na dit gesprek sturen we een offerte en eventueel al een foto van het kerstpakket op maat dat we samen bedacht hebben.

Tot slot: kerstpakket ideeën 2022

In deze laatste alinea vertellen we graag wat meer concrete kerstpakket ideeën die we voor 2022 inmiddels al tegengekomen zijn. Dit zijn enkel de populaire ideeën, daardoor zijn ze iets minder origineel. U kunt er gerust van afwijken want wij maken graag iets voor u op maat.

 

Lokale Lekkernijen:

Stel een kerstpakket samen met lekkernijen en producten uit een speciale regio of land. Zo kan je via KerstpakkettenXL sorteren op Hollandse kerstpakketten of Kerstpakketten met de thema’s Azië, Mexico, Italië.

Ontspanningspakket:

Creëer een pakket dat gericht is op ontspanning en self-care, met items zoals geurkaarsen, zachte dekens, thee, een boek, een ontspannende playlist en wellicht een massagebon. Via ons kan je bijvoorbeeld kerstpakketten samenstellen met producten van Rituals of een heerlijk pakket om samen tijdens de winterdagen onder een dekentje te kunnen kruipen.

Outdoor kerstpakket:

Voor liefhebbers van de natuur kun je een pakket samenstellen met items voor buitenactiviteiten, zoals een picknickkleed, kompas en thermosflessen. Pakketten zijn voor ieder wat wils, zo zijn er pakketten voor de echte Barbecue-held, maar zijn er ook pakketten voor mensen die graag uitwaaien op het strand of lekker in de tuin bezig zijn.

 

Het belangrijkste bij het samenstellen van een origineel kerstpakket is om aandacht te besteden aan de unieke interesses en behoeften van de ontvangers, terwijl je tegelijkertijd een gevoel van zorg en waardering overbrengt tijdens de feestelijke periode.

We hopen met deze kerstpakketten u op een idee gebracht te hebben en nodigen u van harte uit om contact op te nemen of onze showroom te bezoeken.