Kerstpakketten trends voor 2022

Duurzame kerstpakketten

Duurzame kerstpakketten worden steeds belangrijker. De meeste werkgevers geven hun medewerkers het liefste een duurzaam geschenk. Hiermee kunnen ze hun waardering tonen voor de inzet van het afgelopen jaar en daarnaast staat een duurzaam kerstpakket ook voor een duurzame samenwerking in tijden waarin we het samen moeten doen.

0,0% Alcoholvrij kerstpakketten

De alcoholvrije kerstpakketten waren afgelopen jaar een groot succes. Daarom is het dit jaar wederom mogelijk om ieder kerstpakket met alcohol ook als alcoholvrij kerstpakket te leveren. Wij vervangen bij deze kerstpakketten de alcoholische drank door een alcoholvrije drank met gelijkblijvende waarde. Bij het bestellen kunt u heel eenvoudig aangeven of u het kerstpakket 0,0% alcoholvrij wilt en wij zorgen dat het pakket wordt aangepast naar 0,0%.

Megadeal Kerstpakketten

Naast de bestaande collectie zijn dit jaar onze Megadeals ook uitgebreid. De Megadeal kerstpakketten zijn de afgelopen jaren de beste verkochte kerstpakketten. Door ons inkoopvoordeel te verwerken in Megadeal kerstpakketten, kunnen we deze pakketten aanbieden met een hele hoge korting. Hierdoor profiteren uw medewerkers door ze een extra groot kerstpakket te kunnen bieden.

 

Trolley’s full colour bedrukt

De trolley is van de makers van SUITSUIT, kwaliteit gegarandeerd en daarom geven wij 2-jaar garantie. De trolley is cabinproof goedgekeurd om als handbagage mee te nemen. De gepersonaliseerde trolley blijft populair, een koffer met daarop een uniek design en de naam van de ontvanger. De trolley kunnen wij met iedere gewenste full colour logo/tekst/afbeelding opmaken geheel naar uw wens!

Online cadeau concept – sparklingz.nl

Geef uw medewerker deze Giftcard cadeau. Daarin staan toegangscodes tot onze online cadeaushop www.sparklingz.nl. Uw medewerkers selecteren naar eigen keuze hun cadeaus en deze worden vervolgens eenvoudig thuisbezorgd.

De keuze is enorm en bestaat uit honderden cadeaus, belevenissen (dagjes uit), cadeaubonnen (winkelketens, parfumerie, etc), kerstpakketten, goede doelen en geschenken. Er is keuze op het gebied van sportief, decoratief, huishoudelijk, huis & tuin, speelgoed, outdoor, duurzaam en nog veel meer!

Kerstpakketten op maat

Vanaf 50 stuks kunnen wij een kerstpakket voor u samenstellen. Vanuit het enorme assortiment aan Food en non-food geschenken leveren wij maatwerk. U heeft zelf erg veel invloed op de samenstelling door duidelijk kenbaar te maken wat uw budget is, hoeveel medewerkers, welke thema of boodschap u wilt uitdragen en op hoeveel locaties wij het mogen bezorgen. Alle sterke merken zijn vertegenwoordigd in onze showroom, maar ook alle beschikbare themalijnen van food artikelen. Door onze grote inkoopkracht en eigen import geven wij een laagste prijs garantie.

Wijngeschenken

Een wijngeschenk als bedankje voor een mooie samenwerking met relatie of werknemer is altijd goed gegeven. De vele mooie verpakkingen van de wijngeschenken maken ze extra feestelijk en leuk om weg te geven. Wij bieden een breed assortiment aan wijngeschenken, Champagne, Merlot, Chardonay, Bordeaux, prosecco. De wijnen komen uit vele landen, ook hebben wij aandacht voor de fairtrade wijnen van No housewine. Proost!

Biergeschenken

Een biergeschenk valt altijd in de smaak en dankzij de opmars van de speciaalbieren wordt een biergeschenk gezien als een smaakvolle verrassing. Wij bieden een zeer breed assortiment met biergeschenken, met vele smaken, soorten en in veel gevallen voorzien van een mooi bijpassend bierglas. Of het nu een relatie betreft of juist eigen personeel, iedereen weet een biergeschenk te waarderen. Kies uit een van de vele mooi vormgegeven biergeschenken. Proost!

Relatiegeschenken

KerstpakkettenXL is het zusterbedrijf van RelatiegeschenkenXL. Vanuit daar kunnen we u ook naast kerstpakketten ook relatiegeschenken aanbieden met uw naam of logo tegen de laagste prijs. We hebben speciaal voor u een collectie samengesteld van relatiegeschenken die mee kunt bestellen met kerstpakketten. Hiermee kunt u iets extra’s geven aan uw medewerkers of relaties.