Hoe maakt u een kerstpakket persoonlijk?

Als dé specialist in kerstpakketten, zien we dat veel bedrijven op dit moment zoeken naar manieren om het kerstpakket persoonlijk te maken. Maar hoe maakt u een kerstpakket persoonlijk? Voor we antwoord geven op deze vraag, onderbouwen we graag waarom een persoonlijk kerstpakket geven zo belangrijk is. Ook krijgt u van ons tips om een kerstpakket persoonlijk te maken. Omdat bij een persoonlijk kerstpakket maken uw bedrijf en uw medewerkers heel belangrijk zijn, geven we ook graag tips voor uw specifieke situatie. Neem daarvoor direct contact op, of lees hieronder verder.

Medewerkers zelf kerstpakket samenstellen

U kent vast de trend van medewerkers zelf kerstpakket laten samenstellen. Ook wij van KerstpakkettenXL doen hieraan mee. Ons Online Cadeau Concept wordt hoog gewaardeerd en zeker niet als onpersoonlijk ervaren. Bij online kerstpakketten zelf uitkiezen is dit vaak wel het geval. Wij hebben dit als volgt opgelost. Ten eerste wordt dit kerstpakket persoonlijk doordat u zelf een persoonlijke kerstgroet en logo op de welkomstpagina kunt plaatsen. Dit kan uitgebreid worden met foto’s en film! Daarnaast ontvangt de medewerker een giftbox met kaart waarin de login staat. Tot slot zit het kerstpakket in een feestelijke doos verpakt.

Kerstpakket persoonlijk maken: medewerkers in gedachten nemen

De basis van een kerstpakket persoonlijk maken, is aansluiting vinden op de medewerkers. Bij de kerstpakketten bestellen moet u dus goed nadenken over wie uw medewerkers zijn. Veel gemaakte fouten die ervoor zorgen dat een kerstpakket als niet persoonlijk ervaren wordt komen hieruit voort. Denk aan een kerstpakket met alcohol erin terwijl een medewerker geen alcohol drinkt of een kerstpakket met worst voor een vegetariër. Kies dus liever voor iets weglaten als u daardoor een deel van de medewerkers een onpersoonlijk gevoel geeft. Houd rekening met religie, zoals Christendom, Jodendom en Islam: in zo’n kerstpakket plaats je liever geen producten met varkensvlees. Dit omdat je werknemers in zulke gevallen hier niet volledig van kunnen genieten!

Wat in een persoonlijk kerstpakket doen?

Nu we besproken hebben wat er niet in een kerstpakket moet zitten, is het tijd om te bespreken wat juist wel in een persoonlijk kerstpakket thuishoort. Allereerst raden wij aan om een kerstpakket te geven waar iemand echt blij mee kan zijn. Dus met kwalitatief en lekker eten en met mooie, hoogwaardige geschenken. Voor iedereen een persoonlijk kerstpakket maken lijkt moeilijk, maar is dit niet. Voeg gewoon items toe zodat er altijd wel iets is waar iemand echt blij van wordt!

Persoonlijke en originele kerstpakket ideeën

U maakt een kerstpakket persoonlijk door er voor eenieder iets in te doen waar degene blij van wordt. En u laat producten eruit waarvan u kan vermoeden dat iemand er juist van schrikt of er echt niet blij mee is. Nu de vraag, wat zijn leuke, persoonlijke en vooral originele kerstpakket ideeën? Graag wijzen we u op onze blog, hier delen we kennis en inspiratie. Haal ook inspiratie uit de voorgaande jaren, zo weet u welke items populair zijn.

Persoonlijk kerstpakket samenstellen

Een groot voordeel van KerstpakkettenXL is dat wij een enorm assortiment hebben. Door onze eigen inpakcentrale kunnen wij gemakkelijk kerstpakketten op maat maken. Zelf een kerstpakket samenstellen kan al vanaf 50 stuks. Vanaf 1000 kerstpakketten bestellen leveren we volledig maatwerk. We gaan dan samen met u alle stappen van design tot kerstpakket doorlopen. Onze maatwerk kerstpakketten worden echt volledig persoonlijk gemaakt. Denk aan verpakkingen in uw huisstijl, gepersonaliseerde geschenken en een eigen ontworpen doos. Neem contact op om deze mogelijkheden te bespreken. Heeft u minder kerstpakketten nodig? Lees dan zeker verder voor tips.

Persoonlijk kerstpakket: kleine oplage

Wanneer u een kerstpakket voor mkb of zzp zoekt, dan komt u misschien niet aan de 50 kerstpakketten om deze zelf samen te stellen. Toch is er juist dan veel mogelijk om het kerstpakket persoonlijk te maken. Wanneer u een kaartje schrijft met de naam en met een persoonlijke boodschap bereikt u precies wat een kerstpakket moet bewerkstelligen: een gevoel van waardering uitspreken. Maak de kaart persoonlijk en schrijf echt even een stukje voor de medewerker. Weet u niet precies wat u moet schrijven? Schakel dan de hulp van een naaste collega in, zeg erbij dat het geheim moet blijven!

Geen persoonlijk kerstpakket, maar een kerstgeschenk

Met een kerstpakket wilt u waardering uitspreken. Soms is die waardering beter te zeggen met een kerstgeschenk. Onze bedrukte relatiegeschenken kunnen voorzien worden van een logo. U kunt deze ook als extraatje geven om een standaard kerstpakket persoonlijk te maken. Het bedrukken is niet altijd nodig. Een persoonlijk kerstpakket kan ook gewoon een mooi product zijn dat u mooi inpakt.

Kerstpakket persoonlijk inpakken

Een kerstpakket persoonlijk inpakken is heel belangrijk. Zeker bij een kerstgeschenk. U wilt dat het uitpakken een leuke verrassing is. Wij zorgen ervoor met onze kerstpakketten dat ze mooi ingepakt zijn. Gaat u zelf uw kerstpakketten inpakken? Maak dan van het uitpakken ook een plezierige beleving. De keuze voor de doos en de kaart zijn daarbij heel belangrijk. Weet u niet precies wat hiervoor leuk is? Neem dan gerust eens contact op. Wij zijn ervan overtuigd dat we u inspiratie kunnen geven.

Bekijk social media

Een persoonlijk kerstpakket bedenken is heel moeilijk, maar als u het voor u ziet, weet u wel wat leuk is. Herkent u dit? Veel mensen hebben moeite met een kerstpakket samenstellen. Vandaar dat wij onze kerstpakketten op onze Instagram pagina zetten. En ziet u een pakket waar u enthousiast van wordt? Neem dan direct contact met ons op en we bekijken graag wat er voor dit jaar mogelijk is. Daarover gesproken, ook op korte termijn is er bij ons vaak nog veel mogelijk.

Kerstpakket last minute

Elk kerstpakket is natuurlijk altijd beter dan geen kerstpakket. Vandaar dat wij ieder jaar ons uiterste best doen voor mensen die laat een kerstpakket bestellen. Wij leveren het kerstpakket last minute. Wij nemen nog tot enkele dagen voor kerst de bestelling in ontvangst. In overleg kijken we dan altijd wat er mogelijk is. Het zal voor zich spreken dat populaire kerstpakketten dan uitverkocht zijn, maar we gaan ons best doen om ook last minute een persoonlijk kerstpakket af te leveren! Bespreek uw wensen nu met dé kerstpakket specialist; neem contact met ons op.

 

<-- -->