Gezonde Kerstpakketten

gezond kerstpakket thema

Het weggeven van kerstpakketten is een eeuwenoude traditie. Mensen kwamen langs bij de boer en zijn gezin om hen een gelukkige kerst toe te wensen. Zij kregen een kaasje, een worst en een wijntje mee en zo ontstonden de eerste kerstpakketten. Vandaag de dag worden allerhande kerstpakketten weggegeven als blijk van liefde of waardering.


Wie nu nog beweert dat gezond eten niet lekker is, willen we graag het tegendeel bewijzen. Onze gezonde kerstpakketten zijn namelijk gevuld met verantwoorde én lekkere producten waar uw medewerkers en zakenrelaties heerlijk van kunnen genieten, zonder zich daarover schuldig te voelen. Met zo’n 40 soorten gezonde kerstpakketten heeft u ruime keus, maar onder diverse andere thema’s, zoals Welness, Oosters of Duurzaam, vindt u vast ook iets van uw gading.

Een gezond kerstpakket is ideaal voor werknemers, om hen te verwennen met smaakvolle hapjes en gastronomische lekkernijen. Voor die lieve collega die op een gezond dieet is, maar met de feestdagen een hart onder de riem nodig heeft. Voor die zakenrelatie, die er een gezonde leefstijl op na houdt, en met wie u al jaren een fijne samenwerking heeft. Of het nu gaat om bio-organische appelmoes, groentechips of prikkelende peterselie, KerstpakkettenXL is beste en meest complete webwinkel als het gaat om een gezond kerstpakket.

Speciaal voor uw werknemers en uw (toekomstige) zakenrelaties hebben we de beste voedingsmiddelen uit ons gezond assortiment in prachtig verpakte manden klaargezet. Voor alle medewerkers die het gehele jaar door de schouders onder het werk hebben gezet, maar ook voor de zakenrelaties met wie u een vruchtbare samenwerking wilt voortzetten … om te tonen hoeveel u ze waardeert.